24.1
11:13

Παπαθεοδώρου: «Μένουμε ενωμένοι και ψύχραιμοι για να φουλάρουμε στη συνέχεια»

AEK1924.gr team
Advertisement

Ο Έλληνας τεχνικός παραχώρησε συνέντευξη σε πολιτική εφημερίδα, τονίζοντας ότι παρά τις δυσκολίες και το αρνητικό διάστημα οι ίδιοι μένουν ενωμένοι και ψύχραιμοι για να φουλάρουν στη συνέχεια, ώστε να πετύχουν τους στόχους τους.

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου φιλοξενήθηκε στη “Real News” και αναφέρθηκε για την πρόκριση της ομάδας στους “16” του Basketball Champions League, μίλησε για τους στόχους της ΑΕΚ, αλλά και για το κακό διάστημα του τελευταίου μήνα, ενώ άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο για κάποια μεταγραφική προσθήκη.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ηλίας Παπαθεοδώρου στη Real News:

Για την πρόκριση στους «16» του Basketball Champions League: «Από την αρχή ελέγξαμε την κατάσταση στον όμιλο κι έτσι στο τελευταίο παιχνίδι είχαμε το πλεονέκτημα οι περισσότεροι συνδυασμοί αποτελεσμάτων να είναι με το μέρος μας. Ήταν μία δίκαιη επιβράβευση που δεν θα την χαρακτήριζα εύκολη, ειδικά από τη στιγμή που προέκυψαν μαζεμένοι πολλοί τραυματισμοί και απουσίες παικτών. Στο εξής προχωράμε βήμα βήμα και επιδίωξή μας πρωταρχική είναι να μπούμε στους “8” της διοργάνωσης. Φυσικά και υπάρχει πάντα μεγαλύτερη φιλοδοξία με δεδομένο ότι η ΑΕΚ είναι ομάδα που αταλάντευτα κυνηγά την κορυφή, ωστόσο δεν πρέπει να βιαζόμαστε. Διάγουμε μια απρόβλεπτη χρονιά και το πιο σημαντικό για μένα είναι να είμαστε υγιείς και πλήρεις».

Σε ό,τι αφορά την Basket League: «Είναι αλήθεια πως έχουμε κάνει άσχημο κομμάτι τον τελευταίο μήνα. Είναι κάτι που μας λυπεί όλους, όμως έχει την εξήγησή του, αφού παίζουμε συνεχώς από τις αρχές Αυγούστου και δεν είναι φυσιολογικό μια ομάδα να είναι “στο κόκκινο” για μακρά περίοδο και με σοβαρές απουσίες ενίοτε. Σε κάθε περίπτωση, μένουμε ενωμένοι και ψύχραιμοι και θα προσπαθήσουμε στη συνέχεια να φουλάρουμε. Στόχος βασικός να αγωνιστούμε στον τελικό, ενώ προφανώς και το Κύπελλο δεν μας αφήνει αδιάφορους, είναι ένας τίτλος».

Για μεταγραφές δήλωσε: «Δεν έχουμε κάτι το χειροπιαστό, όμως διατηρούμε κεραίες ανοιχτές και αν προκύψει ενδιαφέρουσα περίπτωση δεν θα πούμε όχι».

Για τις άδειες εξέδρες στα γήπεδα: «Μεγάλο πλήγμα το να μην έχουμε τον κόσμο στο πλευρό μας και ελπίζω άμεσα να τελειώσει αυτή η περιπέτεια. Το πιο σημαντικό ωστόσο είναι να μην χάσουμε το κίνητρο, την πίστη και την διάθεσή μας παρά τις δεδομένες δυσκολίες. Και να είμαστε χαρούμενοι που κάνουμε αυτό που αγαπάμε, δίνοντας σταθερά και αμείωτα τον καλύτερό μας εαυτό γι’ αυτό».

Advertisement