23.1
22:33

Παπαθεοδώρου: «Σοβαρός ο τραυματισμός του Γκίκα»

AEK1924.gr team
Advertisement

Ο Έλληνας τεχνικός της ΑΕΚ μίλησε για τον σοκαριστικό τραυματισμό του Γκίκα, του οποίου οι πρώτες εκτιμήσεις δείχνουν πως πρόκειται για σοβαρό τραυματισμό. Παράλληλα μοίρασε δημόσια συγχαρητήρια στους παίκτες του.

Με… κομμένη την ανάσα περιμένουν τα νεότερα στο κιτρινόμαυρο στρατόπεδο για τον τραυματισμό του Νίκου Γκίκα.

Ο Ηλίας Παπαθοεδώρου επιβεβαίωσε τους φόβους για κάτι σοβαρό, ενώ δεν παρέλειψε να μοιράσει συγχαρητήρια για την προσπάθεια των παικτών του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Παπαθεοδώρου:

«Εν μέσω των γνωστών προβλημάτων που είχαμε προστέθηκε ένα ακόμα στη διάρκεια του παιχνιδιού σε μια θέση που πονάμε πολύ και έκανε δύσκολη την προσπάθειά μας. Η εξαιρετική προσπάθεια του Ιωνικού και το αμυντικό του πλάνο μας χάλασε το μυαλό και χάσαμε την ηρεμία μας, με αποτέλεσμα να παίξουμε ένα μπάσκετ που δεν είχαμε ξαναπαίξει με σχήμα που δεν είχε ξαναπαρουσιαστεί ούτε στην προπόνηση, για να καταφέρουμε να κερδίσουμε. Συγχαρητήρια στους παίκτες για την προσπάθειά τους και το πνεύμα που είχαν παρά την κούραση των τελευταίων ημερών και με όλες τις αναποδιές που μας παρουσιάζονται που μας κοστίζουν και σε αγωνιστική ετοιμότητα και σε ρυθμό και ψυχολογικά. Όταν βλέπεις συνέχεια μέλος της ομάδας να μένει έξω όπως έγινε με τον Νίκο, που πρέπει να είναι ένας δύσκολος και σοβαρός τραυματισμός, είναι κουραστικό για εμάς. Οι ευχές μας είναι να γίνει γρήγορα καλά. Οι πρώτες εκτιμήσεις αναφέρουν πως έχει έναν σοβαρό τραυματισμό»

Για τον Χρυσικόπουλο: «Είναι εσωτερικό μας θέμα, θα το λύσουμε εκ των έσω. Όταν υπάρχει κάτι επίσημο θα το μάθετε. Δεν συνηθίζω να μιλάω για το τι συμβαίνει εσωτερικά στην ομάδα».

Για την άμυνα του Ιωνικού: «Δεν ήταν ζώνη ήταν μια ματς απ άμυνα με στόχο να σταματήσει κάποια κομμάτια της ανάπτυξής μας σε συγκεκριμένα σημεία του γηπέδου  Ήταν και το θέμα ότι δεν ήμασταν προετοιμασμένοι για κάτι τέτοιο, είχαμε μόνο μια προπόνηση και δεν προετοιμαστήκαμε για αυτό τον τύπο άμυνας και ταυτόχρονα μας επηρέασε και ο τρόπος που συνεχίσαμε να παίξουμε. Χωρίς τους βασικούς μας γκαρντ, χωρίς τις επιλογές που θέλαμε να έχουμε. Είχαμε ένα σχήμα που δεν είχαμε ξαναδεί. Είναι ένα κομμάτι που μας έκανε τη ζωή πιο δύσκολη στο μυαλό μας. Ήταν ένα κομμάτι που μας προβλημάτισε πάρα πολύ, αλλά σημασία για εμάς έχει η νίκη και να δούμε την κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο Γκίκας».

Advertisement