23.1
09:05

Δεν έχει «καεί» του Σωκράτη

Νίκος Κλεισαρχάκης
Advertisement

Η μεγάλη επιστροφή του Παπασταθόπουλου στην ΑΕΚ «τρέφεται» από τον χρόνο που κυλά και ο Έλληνας διεθνής δεν «κλείνει» σε κάποια ομάδα. Έντονο πρεσάρισμα από την Ένωση.

Μία από τις ανάγκες της ομάδας, αποτελεί η έλευση ενός παίκτη-ηγέτη για το κέντρο της αμυντικής της γραμμής.

Όλα τα «θέλω» των ανθρώπων της ΑΕΚ τα συγκεντρώνει στο αγωνιστικό και μη προφίλ του, ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος.

Ο 32χρονος πολύπειρος αμυντικός θα μπορούσε να αποτελέσει την κολώνα που αναζητεί η ομάδα, στην δύση (πλέον) της ποδοσφαιρικής καριέρας του Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι.

Η αποστολή της ΑΕΚ είναι πολύ δύσκολη – αναλογιζόμενοι τα ποσά που προσφέρονται στον Σωκράτη – διαθέτει όμως ένα μεγάλο «άσο» στο μανίκι της. Την «Αγιά Σοφιά» και την προοπτική του… ηγέτη.

Ακριβώς αυτά τα δυο είναι που κρατούν την Ένωση στο παιχνίδι και όσο δεν βρίσκει ο διεθνής στόπερ ομάδα στο εξωτερικό που να καλύπτει τα «θέλω» του, τόσο αυξάνονται και οι πιθανότητες επιστροφής του.

Ο Σωκράτης «ψηνέται» να επιστρέψει. Ίσως το σχεδίαζε για λίγο πιο… μετά στην καριέρα του, όμως καμία ομάδα δεν του προσφέρει μονοετές συμβόλαιο συνεργασίας και στην ΑΕΚ θέλει να επιστρέψει για να προσφέρει.

Πιθανόν όλα να αλλάξουν άμεσα, είτε και να… τραβήξει αρκετά η υπόθεση. Πάντως ο χρόνος κυλά υπέρ της Ένωσης, ενώ η περίπτωση δεν αποκλείεται να πάει για το καλοκαίρι, αν βοηθήσουν οι συνθήκες και οι καταστάσεις.

Advertisement