
Ευχάριστα τα νέα στην σημερινή (22/01) προπόνηση της ΑΕΚ στα Σπάτα καθώς έλαβαν κανονικά μέρος οι Τσιγκρίνσκι, Κρίστιτσιτς και Ανσαριφάρντ. Συνεχίζουν εκτός Νεντελτσιάρου και Μιτάι.
Ευχάριστα τα νέα για τον Μανόλο Χιμένεθ που είδε επιστροφές στην σημερινή προπόνηση της ομάδας στο προπονητικό κέντρο των Σπάτων.
Μην χάνεις νέα της ΑΕΚ. Ακολούθησε το
στην Google
ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΤΟ AEK1924 ΣΤΗΝ GOOGLE
Συγκεκριμένα οι Τσιγκρίνσκι, Κρίστιτσιτς και Ανσαριφάρντ μπήκαν στο κανονικό πρόγραμμα της ΑΕΚ, και υπολογίζονται για την αναμέτρηση της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.
Από την άλλη, εκτός προπονήσεων συνέχισαν οι Νεντελτσιάρου και Μιτάι, ακολουθώντας αμφότεροι ατομικό πρόγραμμα και – όπως όλα δείχνουν – χάνουν το ερχόμενο ντέρμπι στη Θεσσαλονίκη.
Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ ΑΕΚ:
Ολοκληρώθηκε η σημερινή προπόνηση των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ στα Σπάτα.
Οι Ιονούτς Νεντελτσιάρου και Μάριο Μιτάι ακολούθησαν ατομικά προγράμματα εκγύμνασης. Οι υπόλοιποι παίκτες προπονήθηκαν κανονικά. Μεταξύ αυτών και οι Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι, Νέναντ Κρίστιτσιτς, Καρίμ Ανσαριφάρντ.
Η αυριανή προπόνηση της ομάδας είναι προγραμματισμένη στις 12.30.