20.1
13:57

Με τον κόσμο στο πλευρό της η Βασίλισσα

AEK1924.gr team
Advertisement

Ο κόσμος της ομάδας έχει προμηθευτεί εισιτήρια και θα βρεθεί στο πλάι της μπασκετικής ΑΕΚ στο αποψινό αγώνα με την Τσμόκι Μινσκ στη Λευκορωσία.

Η απουσία του κόσμου απ’ τα γήπεδα, έχει πονέσει πολύ τις ομάδες και ειδικότερα κάποιες ομάδες που έχουν συνηθίσει να έχουν στο πλάι τους τον κόσμο τους.

Μια απ’ αυτές είναι η ΑΕΚ που σε όλα τα αθλήματα έχει βιώσει την απουσία του κόσμου της και συνεχίζει να το βιώνει λόγω της κατάστασης με την πανδημία του κορωνοϊού σε όλο τον κόσμο.

Όμως, μια εξαίρεση θα γίνει σήμερα και η μπασκετική ΑΕΚ θα πάρει μια… ένεση απ’ τον κόσμο της ομάδας, καθώς στη Λευκορωσία, η προσέλευση του κόσμου επιτρέπεται κανονικά στα γήπεδα και κάποιοι φίλοι της ομάδας, έχουν προμηθευτεί εισιτήριο για να βρεθούν στο πλευρό της κόντρα στην Τσμόκι Μινσκ.

Όπως είναι φυσικό, αφού τα γήπεδα είναι ανοιχτά για περιορισμό αριθμό θεατών, η ΑΕΚ δικαιούται κάποια εισιτήρια και οπαδοί της ομάδας τα έχουν προμηθευτεί ήδη για να δώσουν το απόγευμα το παρών και να βοηθήσουν την ομάδα να την σπρώξουν προς τη νίκη και την πρόκριση για την επόμενη φάση.

Αν μη τι άλλο στην εποχή του… κορωνοϊού και απ’ την στιγμή που όλοι έχουμε καταλάβει στα μικρά και αναμενόμενα την μεγάλη τους αξία, σήμερα στη Λευκορωσία ο κιτρινόμαυρος παλμός θα χτυπήσει και πάλι στις κερκίδες απ’ τους λίγους φίλους της ομάδας που θα δώσουν το παρών για να στηρίξουν τη Βασίλισσα!

Advertisement