19.1
09:30

Εντός της εβδομάδας θα τα πουν ΑΕΚ – Λιβάγια

Κώστας Κοσικίδης
Advertisement

Οι δυο πλευρές φαίνεται πως θα πραγματοποιήσουν την καθοριστική συνάντηση εντός της εβδομάδας για να συζητήσουν την ανανέωση της συνεργασίας τους.

Απ’ την προηγούμενη εβδομάδα είχατε διαβάσει στο AEK1924.gr, ότι αυτή την εβδομάδα αναμένεται να συναντηθεί η ΑΕΚ με την πλευρά του Μάρκο Λιβάγια, για να συζητήσουν και να τελειώσουν είτε θετικά, είτε αρνητικά την υπόθεση του συμβολαίου του.

Η ΑΕΚ έχει καταθέσει εδώ και καιρό την βελτιωμένη πρόταση της και αυτή συνεχίζει να βρίσκεται σε ισχύ, παρά την αρχική άρνηση του Κροάτη επιθετικού, ξεκαθαρίζοντας ότι έχει φτάσει το ταβάνι της, οικονομικά και πετώντας πλέον την μπάλα στην πλευρά του παίκτη, που θα φανεί απ’ την θέληση του.

Η Ένωση έχει καταθέσει πρόταση για τετραετούς διάρκειας συμβολαίου στον Λιβάγια, που θα του αποφέρει συνολικά 4 εκατ. ευρώ, έχοντας παράλληλα και κάποια μπόνους επίτευξης στόχων.

Η συγκεκριμένη πρόταση μπορεί να μην αγγίζει 100% τα θέλω του Κροάτη επιθετικού, αλλά είναι η μοναδική σοβαρή που υπάρχει αυτή τη στιγμή προς την πλευρά του παίκτη και σίγουρα δεν μπορεί να τον αφήσει αδιάφορο, εξετάζοντας την διεξοδικά.

Η θέληση του Λιβάγια και η αλλαγή του κλίματος

Απ’ εκεί και έπειτα, το προηγούμενο διάστημα φαινόταν ότι ο Λιβάγια ήθελε ένα συμβόλαιο της τάξεως των 1,3 εκατ. ευρώ, ψάχνοντας στην αγορά για κάτι τέτοιο.

Το ότι δεν βρίσκει εύκολα ένα τέτοιο συμβόλαιο, τον βάζει σίγουρα σε δεύτερες σκέψεις για να χαμηλώσει τις απαιτήσεις του, φτάνοντας ακόμα και στην πρόταση της ΑΕΚ, καθώς η θέληση του που πέρασε από χίλια κύματα, καταλήγει πλέον ξανά στην αρχική της μορφή, που είναι η παραμονή του στην Ελλάδα και την Ένωση.

Η οικογένεια του είναι ικανοποιημένη με την ζωή στην Αθήνα και ο ίδιος θέλει απ’ την αρχή να παραμείνει στην ΑΕΚ, παρότι το τελευταίο διάστημα είχε μπει σε δεύτερες σκέψεις λόγω του αρνητικού κλίματος που είχε δημιουργηθεί προς το πρόσωπο του, αλλά πλέον έχει αλλάξει άρδην με την παρουσία του Μανόλο Χιμένεθ.

Κάπως έτσι λοιπόν, ο Λιβάγια σκέφτεται όλο και πιο έντονα να ανανεώσει το συμβόλαιο του με την Ένωση και να δεχτεί την πρόταση της, έχοντας αλλάξει πλήρως και το όλο κλίμα, θέλοντας να κάνει πράξη και το όνειρο να αγωνιστεί με τα Κιτρινόμαυρα στο νέο γήπεδο της ομάδας.

Γι’ αυτό τον λόγο, φαίνεται πως κερδίζει έδαφος η πρόταση της ΑΕΚ, για την ώρα, παρότι ο μάνατζερ του, Βιντσέντζο Καβαλιέρε, φαίνεται αρκετά διστακτικός, πιστεύοντας και λέγοντας στον παίκτη του, ότι θα μπορέσει να του βρει πρόταση με τα “θέλω” του, δηλαδή συμβόλαιο 1,3 εκατ. ευρώ.

Όλα αυτά όμως, θα τελειώσουν εντός της εβδομάδας και πιο πιθανό προς το τέλος της εβδομάδας, με την πλευρά του Λιβάγια να συναντιέται με τους ανθρώπους την ΑΕΚ, για να τελειώσουν όπως προείπαμε και πριν, είτε θετικά, είτε αρνητικά την υπόθεση του.

Advertisement