19.1
09:07

Χιμένεθ σε παίκτες: «Μπράβο για τη νίκη, ανεπίτρεπτο να δεχόμαστε γκολ»

AEK1924.gr team
Advertisement

Ο Ισπανός τεχνικός μιλώντας στους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ ήταν ξεκάθαρος όσον αφορά την άμυνα τους, τονίζοντας ότι είναι ανεπίτρεπτο να δέχονται γκολ, ενώ δεν παρέλειψε να δώσει τα εύσημα για τη νίκη,

Ο Μανόλο Χιμένεθ έχει μείνει όλες αυτές τις ημέρες ικανοποιημένος για την εικόνα που δείχνουν οι ποδοσφαιριστές του τόσο στις προπονήσεις, όσο και στους αγώνες, σε συνδυασμό πάντα με τη νίκη και τους τρεις βαθμούς που παίρνουν.

Όμως, υπάρχουν και κάποια πράγματα άλλοτε μικρά και άλλοτε… μεγάλα που τον “χαλάνε” και θέλει ο ίδιος να τους τα επισημάνει, ώστε να τα προσέξουν και να μην επαναληφθούν.

Κάπως έτσι λοιπόν, στη χθεσινή του ομιλία πριν απ’ την έναρξη της προπόνησης, ο Ισπανός τεχνικός θέλησε να δώσει τα εύσημα του στους παίκτες του για την τέταρτη συνεχόμενη νίκη και τους τρεις βαθμούς, αλλά τους ξεκαθάρισε ότι είναι ανεπίτρεπτο να δέχονται γκολ, τονίζοντας ότι πρέπει να κρατούν το “μηδέν” στην άμυνα.

«Μπράβο σε όλους για τη νίκη. Είναι σημαντικό να κερδίζουμε και να παίρνουμε τους τρεις βαθμούς και γι’ αυτό αξίζουν σε όλους συγχαρητήρια. Όμως θέλω να σας πω ότι δεν μου άρεσε καθόλου που δεχτήκαμε το γκολ και δεν κρατήσαμε το μηδέν. Είναι ανεπίτρεπτο να δεχόμαστε γκολ, ειδικά με αυτόν τον τρόπο. Δεν θέλω να ξαναγίνει. Θέλω πάντα να έχετε στο μυαλό σας, πως δεν πρέπει να δεχόμαστε γκολ», είπε χαρακτηριστικά ο Χιμένεθ.

Advertisement