18.1
22:55

ΠΑΟΚ: Νέος κύκλος επαφών με Γκεζτεπέ για Εσίτι

AEK1924.gr team
Advertisement

Ο ΠΑΟΚ προσπαθεί να βελτιώσει τους όρους για την παραχώρηση με δανεισμό του Εσίτι στην Γκεζτεπέ για το υπόλοιπο της φετινής αγωνιστικής περιόδου.

Ο ΠΑΟΚ έχει εδώ και μέρες στα γραφεία του την πρόταση από την τουρκική Γκεζτεπέ για τον δανεισμό του Άντερσον Εσίτι. Ωστόσο η αλήθεια είναι ότι αρχικά τουλάχιστον την κράτησε… στο συρτάρι, αναζητώντας κάποια καλύτερη από άλλη ομάδα.

Όταν τελικά αυτή η καλύτερη πρόταση δεν βρέθηκε, οι άνθρωποι του Δικεφάλου ενεργοποίησαν και πάλι την προοπτική της ομάδας από την Σμύρνη και με τον τεχνικός τους διευθυντή ξεκίνησαν διαπραγματεύσεις για να τη βελτιώσουν.

Ο ΠΑΟΚ ζητά περισσότερα χρήματα από αυτά που δίνουν οι Τούρκοι για το συμβόλαιο του Νιγηριανού, στο δεύτερο μισό της χρονιάς και ζητά να οριστεί και ρήτρα για την εξαγορά των δικαιωμάτων του το καλοκαίρι. Από ό,τι φαίνεται πάντως στο τέλος οι δύο πλευρές θα καταλήξουν σε συμφωνία την οποία αποδέχεται και ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής.

Και ο Εσίτι βλέπει ότι στον ΠΑΟΚ βρίσκεται μεταξύ πάγκου και – στα τελευταία παιχνίδια- κερκίδας. Έτσι βλέποντας και αυτός ότι ξεμένει από εναλλακτικές φαίνεται να είναι θετικός στο ενδεχόμενο να συνεχίσει τη σεζόν στο τουρκικό πρωτάθλημα.

Πηγή: sport24.gr

Advertisement