18.1
13:05

Οριστικό: Επέστρεψε στην ΑΕΚ η Τσοχατζή

Νίκος Κλεισαρχάκης
Advertisement

Η 27χρονος πασαδόρος έχει έρθει σε πλήρη συμφωνία με τους ανθρώπους της Ένωσης και πλέον απομένουν μόνο οι ανακοινώσεις για να «κλείσει» και τυπικά η 3η επιστροφή της στην ομάδα.

Κιτρινόμαυρη ξανά δηλώνει η Μαρίνα Τσοχατζή, η οποία βρέθηκε στο στόχαστρο της ΑΕΚ τις τελευταίες εβδομάδες.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΕΚ1924 και μετά την διευθέτηση των τελευταίων εκκρεμοτήτων, ο δρόμος πλέον άνοιξε και το deal μεταξύ των δυο πλευρών ήρθε.

Έτσι, η 27χρονη πασαδόρος εντάσσεται στην ΑΕΚ και καλύπτει το «κενό» που δημιουργήθηκε με τις αποχωρήσεις των Κουντουρά, Πατέλη και Μο.

Η μεταγραφή βρίσκεται σε τελικό στάδιο, με τις ανακοινώσεις να απομένουν ώστε να ολοκληρωθεί και τυπικά η επιστροφή της αθλήτριας και η ενίσχυση της ομάδας ενόψει της επανέναρξη της VolleyLeague.

3η φορά στην ΑΕΚ

Δεν είναι νέο το περιβάλλον της ομάδας για την Τσοχατζή, καθώς δεν είναι η πρώτη φορά που θα φορέσει την φανέλα με τον δικέφαλο στο στήθος.

Τις σεζόν 2012-13 και 2015-16, η Ελληνίδα πασαδόρος είχε αγωνισθεί για την ΑΕΚ, έχοντας αποχωρήσει στο τέλος της χρονιάς για τον ΑΟ Θήρας, και τις δυο φορές.

Αναλυτικά οι ομάδες που έχει αγωνισθεί η Τσοχατζή: Επίκουρος Θεσσαλονίκης, Ηρακλής, ΑΕΚ, ΑΟ Θήρας, Παγγεραγωτικός, ΑΕΚ, ΑΟ Θήρας, Μακεδόνες, Ηρακλής.

Advertisement