17.1
10:45

Αυγενάκης για την υπόθεση Μπεκατώρου: “Θα πάμε μέχρι τέλους”

AEK1924.gr team
Advertisement

Αποφασισμένος να προχωρήσει όχι μόνο στην υπόθεση Μπεκατώρου και όσων μιλήσουν, αλλά γενικά στην αθλητική μεταρρύθμιση μέχρι τέλους δηλώνει ο Λευτέρης Αυγενάκης.

Θα πάμε μέχρι τέλους” δηλώνει στο NEWS 24/7 ο υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, μετά τις συγκλονιστικές καταγγελίες της Oλυμπιονίκη, Σοφίας Μπεκατώρου, που έφεραν ραγδαίες εξελίξεις στην Εθνική Ομοσπονδία Ιστιοπλοϊας αλλά έδωσαν και το θάρρος και σε άλλες αθλήτριες να αποκαλύψουν θύματα σεξουαλικής παρενόχλησης και βιασμού, ξεκινώντας το ελληνικό #metoo.

Όπως δήλωσε ειδικότερα ο κ. Αυγενάκης στο NEWS 24/7 μετά και τις τελευταίες εξελίξεις:

“Είμαστε αποφασισμένοι κι όσοι νόμιζαν ότι θα λέμε μεγάλα λόγια και θα κάνουμε λιγότερα, συνεχώς διαψεύδονται. Θα πάμε μέχρι τέλους, όχι μόνο στην υπόθεση της Σοφίας Μπεκατώρου και όσων άλλων μιλήσουν, αλλά μέχρι τέλους σε όλα τα ζητήματα που αφορούν στην αθλητική μεταρρύθμιση.

Αποδεικνύεται συνεχώς το πόσο σωστή ήταν από την αρχή η στόχευση της αθλητικής μεταρρύθμισης. Το πόσο αναγκαία είναι για να υπάρξει καθαρό οξυγόνο στον αθλητισμό μας και να αναπτυχθεί.

Το αξίζει το μεγάλο κομμάτι του ερασιτεχνικού αθλητισμού, που είναι υγιές. Το αξίζει, το περιμένει. Είμαστε με τους πολλούς και όχι με τους λίγους, που φωνάζουν και αντιδρούν και θορυβούν γιατί χάνουν τα οφίτσια τους.

Μέχρι τέλους, λοιπόν, σε όλες τις μεταρρυθμίσεις για να φτιάξουμε ένα καλύτερο περιβάλλον για την επόμενη γενιά αθλητών μας”.

Advertisement