16.1
20:12

Ζιάβας: «Μόνο υπερηφάνεια…»

Νίκος Κλεισαρχάκης
Advertisement

Ο Έλληνας τεχνικός της ΑΕΚ μίλησε για τον αποκλεισμό της ομάδας από την συνέχεια του Futsal Champions League, δηλώνοντας υπερήφανος για την προσπάθεια της ομάδας του.

«Μόνο υπερηφάνεια μπορούμε να νιώθουμε για αυτήν την προσπάθεια των παιδιών. Η ομάδα μας έχει ψηλώσει από όλη αυτήν την πορεία στο Champions League και μας έχει… ανοίξει η όρεξη.

Έχουμε κοιτάξει στα μάτια αντιπάλους που μόνο στο άκουσμα της θέσης τους στην κατάταξη του Ranking φαντάζει δύσκολο. Φτάσαμε στο σημείο να έχουμε πικρή γεύση από τον αποκλεισμό.

Το σκορ δεν αντικατοπτρίζει σίγουρα την εικόνα και την προσπάθεια της ομάδας, αλλά και η ίδια η επίτευξη της πρόκρισης αφήνει πικρή γεύση. Η έλλειψη ρυθμού, εμπειρίας από τέτοια παιχνίδια, οι λεπτομέρειες και ακόμα και η τύχη με τόσα δοκάρια δεν μας επέτρεψαν να διεκδικήσουμε μέχρι τέλους την πρόκριση.

Όπως και να έχει όμως, είμαστε υπερήφανοι για ό,τι πετύχαμε και δίνουμε υπόσχεση ότι του χρόνου θα είμαστε πάλι εδώ για να διεκδικούμε ακόμα υψηλότερες επιτυχίες», ανέφερε ο Γιάννης Ζιάβας για την ήττα από την Ακτόμπε και την προσπάθεια της ΑΕΚ.

Advertisement