16.1
22:00

Εξιτήριο για τον Κώτη – Συγκινητικό «ευχαριστώ»

AEK1924.gr team
Advertisement

Ο παλαίμαχος επιθετικός της ΑΕΚ βγήκε από το νοσοκομείο όπου και νοσηλευόταν τις τελευταίες ημέρες, έχοντας υποστεί έμφραγμα.

Μετά από επίσκεψη του Μανώλη Κώτη στην «Αγιά Σοφιά», μεταφέρθηκε στο Θριάσιο Νοσοκομείο με έμφραγμα.

Πέρασε κάποιες μέρες στην εντατική θεραπεία, από όπου και βγήκε νοσηλευόμενος για λίγα ακόμα 24ωρα κάτω από στενή παρακολουθήσει.

Πλέον, ο άλλοτε επιθετικός της ΑΕΚ έλαβε εξιτήριο και φέροντας άκρα υγείας, μεταφέρθηκε στο σπίτι του.

Το μήνυμα του Κώτη μετά την περιπέτεια με την υγεία του:

Στη μεγαλύτερη και δυσκολότερη στιγμή της ζωής μου, μετά από ένα αναπάντεχο παρατεταμένο έμφραγμα κι ευτυχώς, μετά από μία άμεση παρέμβαση του ΕΚΑΒ, το οποίο συγχαίρω, βρέθηκα στο Θριάσιο Νοσοκομείο, ανάμεσα σε «αγγέλους» και όχι σε γιατρούς. Μόνο ένα ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ, που είναι το ελάχιστο που μπορώ να πω, σε όλους εσάς που βρεθήκατε δίπλα μου, προσπαθώντας να σώσετε την ζωή μου.

Κυρία Άννα Δαγρέ (επεμβατική καρδιολόγος στο Θριάσιο Νοσοκομείο), η ζωή μου βρισκόταν στα χέρια σας κι εσείς με μεγάλη αυτοθυσία, μαζί με τους συνεργάτες σας, με σώσατε, παρόλο που σας ταλαιπώρησα. ‘Ότι και να πω, ότι και να γράψω, είναι λίγο. Να σας χαίρεται όλη η οικογένεια σας και να είναι υπερήφανοι οι γονείς σας για την κόρη τους, που κάνει ένα τεράστιο λειτούργημα με τόση αγάπη. Να είστε πάντα καλά και ο Θεός να σας δίνει δύναμη και κουράγιο. Και πάντα κοντά στην ΑΕΚ μας! Μαζί με την σύζυγο μου, από τα βάθη της καρδιάς μας ένα ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Μανώλης και Κλεοπάτρα Κώτη

Επίσης, ένα ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στο Διευθυντή του Καρδιολογικού Τμήματος του Θριασίου, χειρούργο καρδιολόγο, κ. Χριστόφορο Ολύμπιο και τους συνεργάτες του, που βρέθηκαν στο πλευρό μου όλες τις ημέρες της νοσηλείας μου και με τη βοήθεια τους ξεπέρασα γρήγορα το σοβαρό πρόβλημα μου. Υπήρξα, πράγματι, πολύ τυχερός κοντά σας. Συγχαρητήρια σε όλες τις νοσηλεύτριες της Εντατικής Μονάδας, που με το έργο τους τις δύσκολες αυτές ημέρες, κάνουν το Θριάσιο Νοσοκομείο να είναι πολύ περήφανο.

Advertisement