16.1
20:50

Χριστόπουλος: «Επικρατεί αισιοδοξία»

AEK1924.gr team
Advertisement

Ο νεαρός επιθετικός της ΑΕΚ μίλησε στο συνδρομητικό κανάλι για το θετικό κλίμα που έχει πλέον διαμορφωθεί στην ομάδα, μετά τις συνεχόμενες νίκες αλλά και την ευκαιρία που περιμένει υπομονετικά.

Έτοιμος όποτε του ζητηθεί δήλωσε ο Χριστόπουλος μέσα από τις δηλώσεις του, περιμένοντας την ευκαιρία του.

Ο νεαρός επιθετικός της ΑΕΚ μιλώντας στην κάμερα των καναλιών Novasports αναφέρθηκε στο κλίμα που επικρατεί στην ομάδα τονίζοντας: «Επικρατεί αισιοδοξία, μας βοήθησαν πολύ ψυχολογικά οι νίκες, κοιτάζουμε και η συνέχεια να είναι ανάλογη».

Στον αγώνα της ΑΕΚ με τον Άρη, ένας ακόμα νεαρός σε ηλικία παίκτης, ο Ζίγκα Λάτσι, έπαιξε αφήνοντας θετικές εντυπώσεις: «Ήταν αντάξιος των περιστάσεων, απέδειξε ότι και οι παίκτες σε νεαρή ηλικία μπορούν να ανταπεξέλθουν σ’ αυτό το επίπεδο». 

Για τον αγώνα με τον Ατρόμητο, ο Ευθύμης Χριστόπουλος ανέφερε μεταξύ άλλων: «Είναι μια καλή ομάδα, ψηλά στη βαθμολογία και θα είναι ένα όμορφο παιχνίδι. Είναι επιθετική ομάδα και περιμένει το λάθος σου για να το εκμεταλλευτεί». 

Ο νεαρός επιθετικός μίλησε για τον Μανόλο Χιμένεθ, λέγοντας μεταξύ άλλων: «Έχει διαφορετική φιλοσοφία, τα πράγματα πηγαίνουν καλά», ενώ για τη δική του παρουσία: «Πρέπει να έχω υπομονή και να περιμένω την ευκαιρία μου για να αποδείξω τι αξίζω».

Advertisement