15.1
15:53

Μάνος: «Θα καταθέσουμε την ψυχή μας κόντρα στην Ακτόμπε»

Νίκος Κλεισαρχάκης
Advertisement

Ο Έλληνας διεθνής άσος της ΑΕΚ μίλησε για την αυριανή (16/01, 15:00) αναμέτρηση με την Ακτόμπε για τους «32» του Futsal Champions League, με ξεκάθαρο στόχο τη νίκη-πρόκριση.

Μπορεί η Ένωση να μην διαθέτει τον αγωνιστικό ρυθμό της Ακτόμπε, ωστόσο οι παίκτες της είναι έτοιμοι να καταθέσουν και την ψυχή τους για την πρόκριση.

Σύμφωνα με τον Αντώνη Μάνο, η ΑΕΚ έχει ρεαλιστικές ελπίδες για να βρεθούν στους «16» της κορυφαίες διασυλλογικής διοργάνωσης στο ποδόσφαιρο σάλας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μάνου:

«Η ομάδα, μετά τη μεγαλειώδη πρόκριση επί της Araz, βρίσκεται μπροστά σε ακόμα μια μεγάλη πρόκληση για τη Φάση των “32” του Futsal Champions League. Αν και θεωρητικά η Aktobe δεν έχει το όνομα και την ιστορία της Araz, είναι μια επαγγελματική ομάδα, αρκετά ισχυρή, η οποία έχει ρυθμό αγώνων, καθώς το πρωτάθλημα στο Καζακστάν συνεχίζεται κανονικά.

Εμείς, δυστυχώς δεν έχουμε αγωνιστικό ρυθμό, ταλαιπωρηθήκαμε από τραυματισμούς στο μεσοδιάστημα από την αναμέτρηση με την Araz, όμως η ομάδα δούλεψε εντατικά, και το Σάββατο θα παρουσιαστεί πλήρης στον αγώνα.

Αντιμετωπίζουμε έναν πολύ δύσκολο αντίπαλο, όμως θεωρώ πως έχουμε ρεαλιστικές ελπίδες πρόκρισης και σίγουρα θα καταθέσουμε την ψυχή μας για τη νίκη-πρόκριση.»

Advertisement