Άτυχος στάθηκε ο επιθετικός της ΑΕΚ καθώς κατά την σημερινή (15/01) προπόνηση διαγνώσθηκε με διάστρεμμα. Χάνει τα ματς με Ατρόμητο και Απόλλων Σμύρνης.
Άσχημα νέα για τον Καρίμ Ανσαριφάρντ, ο οποίος απουσίασε από το σημερινό πρόγραμμα της ΑΕΚ στα Σπάτα, όντας τραυματίας.
Μετά από τις εξετάσεις που υποβλήθηκε, διαπιστώθηκε πως έχει υποστεί διάστρεμμα δευτέρου βαθμού στην αριστερή ποδοκνημική.
Αυτό σημαίνει πως δεδομένα θα απουσιάσει από το ματς Πρωταθλήματος με τον Ατρόμητο (17/01) και το ματς Κυπέλλου με τον Απόλλων Σμύρνης (20/01), δίνοντας «μάχη» με τον χρόνο ώστε να επιστρέφει κόντρα στον ΠΑΟΚ (24/01).
Ένα πλήγμα για τον Μανόλο Χιμένεθ, καθώς ο 30χρονος Ιρανός αποτελεί τον πρώτο σκόρερ της ΑΕΚ, μετρώντας 21 εμφανίσεις και 8 τέρματα σε Ελλάδα και Ευρώπη.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ
Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News
Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook
Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram
Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube
Βρείτε το AEK1924 στο TikTok
Ακολούθησε το AEK1924 στο X
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement