13.1
16:22

Ξανά στα Σπάτα για επιθεώρηση ο Μελισσανίδης

AEK1924.gr team
Advertisement

Ο ισχυρός άντρας της ΑΕΚ βρέθηκε ξανά μέσα σε λίγες μέρες στο προπονητικό κέντρο της ομάδας στα Σπάτα για να επιθεωρήσει την πορεία των εργασιών για την επέκταση των εγκαταστάσεων.

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης πριν λίγες μέρες βρέθηκε στα Σπάτα και συγκεκριμένα στο προπονητικό κέντρο της ΑΕΚ, για να επιθεωρήσει την πορεία των εργασιών για την επέκταση των εγκαταστάσεων.

Όμως, ο ισχυρός άντρας της ΑΕΚ, επισκέφτηκε και σήμερα ξανά τις εγκαταστάσεις για να επιθεωρήσει, αλλά και να συναντηθεί με μηχανικούς, συζητώντας μαζί τους πάνω από μισή ώρα, για διάφορα θέματα του έργου.

Μάλιστα, ο Τίγρης ξεναγήθηκε στο εργοτάξιο και συγκεκριμένα στους χώρους που διαμορφώνονται κάτω απ’ την κεντρική εξέδρα, στην οποία έχουμε αναφέρει ότι θα έχει τέσσερα αποδυτήρια, αίθουσα Τύπου και διάφορους άλλους χώρους για τις ανάγκες της εγκατάστασης, ώστε να είναι γήπεδο στα πρότυπα της UEFA, που θα μπορεί να φιλοξενεί Ευρωπαϊκό αγώνα της Κ19, αλλά και επίσημο αγώνα της ανδρικής ομάδας, ως δεύτερη έδρα της στα πρότυπα της Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά και άλλων Ευρωπαϊκών ομάδων.

Advertisement