13.1
13:26

Κεδέρης: «Δεν το σκέφτηκα καθόλου, ΜΟΝΟ ΑΕΚ!»

AEK1924.gr team
Advertisement

Ο Χρήστος Κεδέρης, μετά την συμφωνία του με την ΑΕΚ μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου, τονίζοντας ότι δεν το σκέφτηκε καθόλου απ’ την στιγμή που του έγινε η πρόταση απ’ τη Διοίκηση, ενώ κατέληξε στις δηλώσεις του με το… “ΜΟΝΟ ΑΕΚ”!

Ο δεξιός εξτρεμ της ΑΕΚ ήρθε σε συμφωνία με την ομάδα για την ανανέωση της συνεργασίας τους, για ακόμα δυο χρόνια, με τον ίδιο να μιλάει μετά την συμφωνία των δυο πλευρών στην επίσημη ιστοσελίδα της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ.

Ο Κεδέρης εμφανώς χαρούμενος, ξεκαθάρισε ότι δεν το σκέφτηκε καθόλου απ’ την στιγμή που δέχτηκε την πρόταση απ’ τη Διοίκηση, ενώ χαρακτήρισε την ΑΕΚ ότι καλύτερο για έναν αθλητή που θέλει να δουλεύει επαγγελματικά.

Αναλυτικά όσα είπε ο Χρήστος Κεδέρης στο aek.gr:

Είμαι πολύ χαρούμενος που ανανέωσα για ακόμα 2 χρόνια με την ΑΕΚ. Από τη στιγμή που μου έγινε η πρόταση από τη Διοίκηση, δεν το σκέφτηκα καθόλου. Ευχαριστώ πολύ τη Διοίκηση της ΑΕΚ για την εμπιστοσύνη της στο πρόσωπό μου. Η ΑΕΚ είναι ό,τι καλύτερο για έναν αθλητή που θέλει να δουλεύει επαγγελματικά. Εύχομαι καλή χρονιά σε όλους και… ΜΟΝΟ ΑΕΚ”.

Advertisement