13.1
20:01

«Η Ρακόφ ζητά 3.500.000€ για τον Τούντορ»

AEK1924.gr team
Advertisement

Πολωνικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν πως η Ρακόφ Τσεστοχόβα δεν είναι αρνητική στην παραχώρηση του Τούντορ, ωστόσο οι απαιτήσεις της είναι πολύ υψηλές για την ΑΕΚ.

Όπως έγινε γνωστό σήμερα (13/01), ο Φραν Τούντορ αποτελεί μία εκ των επιλογών της Ένωσης για την ενίσχυση στα δεξιά της άμυνας.

Νέα δημοσιεύματα από την Πολωνία αναφέρουν πως θα μπορούσε ο 25χρονος να φορέσει τα κιτρινόμαυρα, ωστόσο οι απαιτήσεις της ομάδας του είναι πολύ υψηλές.

Μάλιστα, τονίζεται πως το ποσό των 3.500.000€ δεν μπορεί να καλυφθεί από την ΑΕΚ και δύσκολα θα προχωρήσει η περίπτωση, εάν δεν ρίξει τις απαιτήσεις της η Ρακόφ.

Αναλυτικά το δημοσίευμα:

«Ο Τούντορ μπορεί να γίνει παίκτης της ΑΕΚ. Οι Έλληνες ενδιαφέρονται να τον αποκτήσουν, ωστόσο δεν είναι γνωστό αν θα είναι σε θέση να καλύψουν τις οικονομικές απαιτήσεις που έχει η Ρακόφ. Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Πιότρ Κοσμίνσκι, οι πηγές του από το σύλλογο του Τούντορ, αναφέρουν πως η Ρακόφ περιμένει ένα ποσό ακόμη και 3 με 3,5 εκατ. ευρώ για τον παίκτη της! Ένα ποσό μάλλον υψηλό για τους Έλληνες».  

Advertisement