13.1
19:00

Διοργανώτρια Αρχή προς ΠΣΑΠ:«Η Football League θα αρχίσει και θα τελειώσει κανονικά»

AEK1924.gr team
Advertisement

Η δέσμευση της διοργανώτριας Αρχής για κανονική έναρξη και λήξη της Football League προέκυψε στην τηλεδιάσκεψη μεταξύ των εκπροσώπων της, του ΠΣΑΠ και των αρχηγών των ομάδων.

«Το πρωτάθλημα της Football League θα αρχίσει και θα ολοκληρωθεί κανονικά».

Αυτή ήταν η δέσμευση της Διοργανώτριας Αρχής στην τηλεδιάσκεψη που έλαβε χώρα το πρωί της Τετάρτης (13/1) μεταξύ του Δ.Σ. του ΠΣΑΠ, των αρχηγών των ομάδων της Football League και των εκπροσώπων της.

Η σχετική ενημέρωση του ΠΣΑΠ:

«Πραγματοποιήθηκε σήμερα 13 Ιανουαρίου τηλεδιάσκεψη μεταξύ του Δ.Σ. του ΠΣΑΠ, τους αρχηγούς των ομάδων της Football League και της διοργανώτριας αρχής της κατηγορίας.
Η τηλεδιάσκεψη διεξήχθη ύστερα από σχετική πρόσκληση του Συνδέσμου, ώστε να συζητηθεί η κατάσταση που επικρατεί στη Football League, η οποία παραμένει η μόνη επαγγελματική ποδοσφαιρική λίγκα στην Ευρώπη που δεν έχει ακόμη ξεκινήσει τις επίσημες υποχρεώσεις της.
Ο ΠΣΑΠ μετέφερε στους εκπροσώπους της διοργανώτριας αρχής τους έντονους προβληματισμούς του και την ανησυχία του για τη μεγάλη καθυστέρηση που παρατηρείται στην έναρξη της αγωνιστικής σεζόν και ζήτησε να γίνουν άμεσα όλες οι απαιτούμενες ενέργειεςώστε οι ομάδες να επιστρέψουν, για αρχή, στις ομαδικές προπονήσεις, Εξέλιξη που θα αποτελέσει και το πρώτο βήμα για την έναρξη του πρωταθλήματος.
Η πλευρά της διοργανώτριας αρχής μας διαβεβαίωσε και δεσμεύτηκε πως είναι έτοιμη και έχει προχωρήσει σε όλες τις απαιτούμενες ενέργειες, ώστε να θέσει το ζήτημα στην επόμενη συνεδρίαση της επιτροπής των λοιμωξιολόγων, ενώ μας ξεκαθάρισε πως το πρωτάθλημα της Football League θα αρχίσει και θα ολοκληρωθεί κανονικά
».

Πηγή: sport-fm.gr

Advertisement