13.1
09:49

«Δένει» Μαχαίρα και Μιτάι

Νίκος Κλεισαρχάκης
Advertisement

Πρόθεση της ΑΕΚ είναι να ανανεώσει άμεσα τους δυο ταλαντούχους ποδοσφαιριστές, με τον Κονέ να… ετοιμάζει πολυετή συμβόλαια. Θετικοί οι παίκτες να συνεχίσουν στα κιτρινόμαυρα.

Πέρα από τις δυο ανοιχτές υποθέσεις με τον Μάρκο Λιβάγια και τον Νέλσον Ολιβέιρα, η ΑΕΚ προχωρά στην επέκταση δυο ακόμα ποδοσφαιριστών.

Ο λόγος για τον Θεοδόση Μαχαίρα και τον Μάριο Μιτάι. Δυο νεαροί αθλητές της ομάδας που… ξεπετάχθηκαν φέτος από τις κιτρινόμαυρε ακαδημίες και εντυπωσίασαν.

Πρόθεση των ανθρώπων της Ένωσης είναι να «δέσει» τα δυο νεαρά παιδιά, βλέποντας πως βαδίζουν στο δρόμο που χάραξε ο Κώστας Γαλανόπουλος, ο οποίος πλέον αποτελεί βασικό μέλος τόσο της ΑΕΚ, όσο και της Εθνικής Ελλάδος.

Άλλωστε, αποτελεί πάγια θέση του Δημήτρη Μελισσανίδη η ανάδειξη ποδοσφαιριστών από τα… σπλάχνα της ομάδας. Έτσι, Μαχαίρας και Μιτάι αποτελούν τις «αδυναμίες» του διοικητικού ηγέτη της Ένωσης το τελευταίο διάστημα.

Μάλιστα, ο Παναγιώτης Κονέ έχει προχωρήσει ήδη τις διαδικασίες με τις πρώτες επαφές να έχουν πραγματοποιηθεί. Αμφότεροι δείχνουν κάτι παραπάνω από θετικοί να «σφραγίσουν» το κιτρινόμαυρο μέλλον τους.

Έτσι, ετοιμάζονται επίσημες κρούσεις το επόμενο διάστημα που θα βάλουν τους ταλαντούχους παίκτες στην «Αγιά Σοφιά» με πολυετή συμβόλαια.

Δυο αθλητές που έχουν ξεχωρίσει από τα παιδιά των Ακαδημιών της ΑΕΚ και έχουν κερδίσει μία θέση στα αγωνιστικά πλάνα της ομάδας.

Advertisement