04.1
17:34

Χάντμπολ: Η ΟΧΕ ζητάει την επανεκκίνηση των πρωταθλημάτων

AEK1924.gr team
Advertisement

Στόχος της ΟΧΕ να αρχίσουν τα πρωταθλήματα τον επόμενο μήνα.

Η ΟΧΕ αποφάσισε στο σημερινό Δ.Σ που πραγματοποιήθηκε, να αιτηθεί την επανέναρξη των πρωταθλημάτων στις 13-14 Φεβρουαρίου.

Επιπλέον από όσα συζητήθηκαν στη σημερινή συνεδρίαση επιβεβαιώθηκε και στην πράξη η επιθυμία της συντριπτικής πλειοψηφίας των σωματείων να συνεχιστούν τα πρωταθλήματα, αφού αρκετά από αυτά έχουν ήδη βρει λύσεις για την πραγματοποίηση των εβδομαδιαίων τεστ.

Προς αυτή την κατεύθυνση αποφασίστηκε να σταλούν άμεσα επιστολές στις Περιφέρειες και τους Δήμους, όπου εδρεύουν τα σωματεία χάντμπολ των πρώτων κατηγοριών, καθώς και στον ΕΟΔΥ, όπου η Ομοσπονδία θα ζητάει την στήριξη των σωματείων για τα τεστ, αλλά και για τα οδοιπορικά.

Επίσης θα σταλούν ευχαριστήριες επιστολές σε όσους Δήμους και Περιφέρειες έχουν ήδη βοηθήσει συλλόγους χάντμπολ.

Πρόθεση της Ομοσπονδίας είναι στο χρονοδιάγραμμα που θα αποστείλει στους αρμόδιους φορείς να ζητήσει επανεκκίνηση των πρωταθλημάτων το δεύτερο Σαββατοκύριακο (13-14) του Φεβρουαρίου. Αυτό θα οριστικοποιηθεί στο επόμενο Δ.Σ. εντός της εβδομάδας, όταν θα υπάρχει μία ξεκάθαρη εικόνα για την έναρξη των προπονήσεων των σωματείων.

Αναφορικά με τις δυνατότητες τις ομοσπονδίας να συνδράμει οικονομικά στα τεστ, με βάσει ενημέρωση που έγινε από το λογιστήριο, το ταμείο της ΟΧΕ μπορεί να καλύψει οριακά για το επόμενο δίμηνο τα πάγια έξοδα, την μισθοδοσία του προσωπικού και τις υποχρεώσεις/προετοιμασίες των Εθνικών ομάδων Ανδρών, Γυναικών και Εφήβων.

Advertisement