
Ακόμη δύο κρούσματα κορονοϊού εντοπίστηκαν στην Μπενφίκα, στους ελέγχους που έγιναν ενόψει της αναμέτρησης πρωταθλήματος με την Πορτιμονένσε. Πρόκειται για τους Φερέιρα και Σεφέροβιτς.
Ακόμη δύο κρούσματα κορωνοϊού εντοπίστηκαν στην Μπενφίκα. Ενόψει του αποψινού (20:00) αγώνα πρωταθλήματος με την Πορτιμονένσε για το πρωτάθλημα έγιναν τεστ και ο πορτογαλικός σύλλογος ανακοίνωσε πως νόσησαν ο αμυντικός, Ζοάο Φερέιρα και ο Ελβετός επιθετικός, Χάρις Σεφέροβιτς.
Αμφότεροι τέθηκαν σε απομόνωση και φυσικά θα απουσιάσουν από το παιχνίδι. Την περασμένη εβδομάδα είχαν υπάρξει συνολικά πέντε κρούσματα, τα τρία εκ των οποίων αφορούσαν ποδοσφαιριστές της ομάδας και συγκεκριμένα τους Πίτσι, Ράμος και Ζαρντέλ.
Πηγή: sport24.gr
Μην χάνεις νέα της ΑΕΚ. Ακολούθησε το
στην Google
ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΤΟ AEK1924 ΣΤΗΝ GOOGLE
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO