Ο Πολωνός χαφ μετά την πρώτη του παρουσία στη βασική ενδεκάδα μετά από 5 μήνες, άνοιξε την καρδιά του με μια δημοσίευση στα social media και έσπασε καρδιές, θέλοντας παράλληλα να στείλει το μήνυμα του απ’ εδώ και πέρα, αλλά και να ευχαριστήσει την ΑΕΚ.
Αναλυτικά όσα έγραψε ο Νταμιάν Σιμάνσκι:
«Το τελευταίο διάστημα της ζωής μου δεν ήταν τόσο εύκολο. Πολλές δύσκολες στιγμές, σκληρή αποθεραπεία, πολλά δάκρια και ιδρώτας. Είχα κάνει ξανά εγχείρηση για τον αχίλλειο τένοντα. Για έξι χρόνια έπαιζα και δεν ήξερα ποιο είναι το πρόβλημα. Ευτυχώς με τη βοήθεια των καταπληκτικών ανθρώπων που βρήκα εδώ επέστρεψα στο γήπεδο.
Θέλω να ευχαριστήσω όλο το προσωπικό της ΑΕΚ. Ειδικά τον Δρ. Νικολάου και τον Δρ. Καρβουνίδη, όπως και το ιατρικό προσωπικό και τους εκατοντάδες οπαδούς της ΑΕΚ που με εμψύχωναν όλο αυτό το διάστημα.
Πιστεύω ότι τα δύσκολα πέρασαν και τα καλύτερα είναι μπροστά μας. Περίμενα πολύ για αυτή την ευκαιρία, θα αδράξω κάθε λεπτό στο γήπεδο».
Η δημοσίευση του Νταμιάν Σιμάνσκι:
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ
Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News
Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook
Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram
Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube
Βρείτε το AEK1924 στο TikTok
Ακολούθησε το AEK1924 στο X
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement