Ο μάνατζερ του Ιταλού προπονητή της ΑΕΚ, μιλώντας σε μέσο της Ρωσίας ανέφερε πως δεν ισχύουν τα όσα γράφονται για απομάκρυνση του 55χρονου από τον πάγκο της ομάδας.
Ενώ οι εξελίξεις «τρέχουν» και η ΑΕΚ βρίσκεται κοντά σε συμφωνία με τον Μανόλο Χιμένεθ, ο εκπρόσωπος του Μάσιμο Καρέρα φαίνεται να μένει… αισιόδοξος.
Συγκεκριμένα, ο Αντρέα Ντ’ Αμικγό, μιλώντας στο «sports.ru» ανέφερε πως: «Οι φήμες για την απόλυση του Μάσιμο Καρέρα δεν είναι αληθείς».
Φυσικά και κάτι τέτοιο δεν φαίνεται να ισχύει, καθώς είναι ειλημμένη η απόφαση για την απομάκρυνση του Ιταλού τεχνικού από τον πάγκο της ΑΕΚ και την πρόσληψη νέου, με τον Χιμένεθ σε ρόλο φαβορί.
Το ενδιαφέρον των ρωσικών ΜΜΕ είναι δεδομένο, καθώς ο Καρέρα είναι ένας προπονητής που ενδιαφέρει την Σπαρτάκ Μόσχας, η οποία βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement