21.12
12:20

Τάνκοβιτς: «Δεν έχω δει ξανά το replay απ’ την ευκαιρία που έχασα…»

AEK1924.gr team
Τάνκοβιτς: «Δεν έχω δει ξανά το replay απ’ την ευκαιρία που έχασα…»
Advertisement

Ο Σουηδός εξτρέμ μίλησε στο συνδρομητικό κανάλι ενόψει του αγώνα με τον Βόλο, τονίζοντας ότι δεν έχει ξανά δει την χαμένη ευκαιρία του κόντρα στον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά όσα είπε ο Μουαμέρ Τάνκοβιτς στο novasports.gr:

«Ήταν φθηνό το γκολ που δεχθήκαμε από τον Ολυμπιακό. Στη συνέχεια ανεβάσαμε την απόδοσή μας, θα μπορούσαμε να πάρουμε τη νίκη με την ευκαιρία μου στα τελευταία λεπτά».

Για το αν είδε ξανά την ευκαιρία που έχασε: «Για να είμαι ειλικρινής δεν έχω δει ξανά το replay από την ευκαιρία που έχασα. Όλοι γνωρίζαμε ότι ήταν δύσκολος αγωνιστικός χώρος. Από εδώ και πέρα θα έχω στο μυαλό μου αυτόν τον παράγοντα πριν εκτελέσω».

Για την βελτιωμένη εικόνα της ομάδας: «Η ατμόσφαιρα που υπήρχε στα αποδυτήρια λειτούργησε σαν ξυπνητήρι για να μας δώσει ώθηση. Θα πρέπει να αποτελέσει αφετηρία αυτό το παιχνίδι για να έχουμε το πνεύμα της μαχητικότητας μέσα στο γήπεδο».

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News

Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook

Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram

Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube

Βρείτε το AEK1924 στο TikTok

Ακολούθησε το AEK1924 στο X

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement

 

-->