19.12
09:05

Μάγκες έτοιμοι για Ευρώπη

Νίκος Κλεισαρχάκης
Advertisement

Επιστρέφει στην αγωνιστική δράση η ΑΕΚ απόψε (19/12, 19:00, ΑΕΚ1924, COSMOTEtv) κόντρα στην Πρίστινα για τον για τον 3ο Γύρο του EHF European Cup. Στόχος η συγκέντρωση και το πρώτο βήμα προς την πρόκριση. 

Περί τους 2 μήνες συμπληρώνει η Ένωση μακριά από την αγωνιστική δράση, ελέω πανδημίας και κορωνοϊού.

Πλέον οι Μάγκες είναι έτοιμοι να φορέσουν το… ευρωπαϊκό τους κοστούμι και να τεθούν αντιμέτωποι της Πρίστινα για το Ευρωπαϊκό Κύπελλο.

Ένας αντίπαλος που δεν φοβίζει, αλλά σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να υποτιμηθεί. Όχι μόνο δυναμικής, αλλά και συνθηκών, καθώς το μεγάλο διάστημα αποχής μπορεί να φέρει προβλήματα στην ΑΕΚ.

Η συγκέντρωση είναι το σημαντικότερο στοιχείο που πρέπει να φέρει η ομάδα του Δημήτρη Δημητρούλια απόψε, για να παίξει στο επίπεδο που μπορεί και να κάνει το βήμα πρόκρισης στην επόμενη φάση του θεσμού.

Μεγάλος απόντας για την ΑΕΚ, ο Κρίστιαν Ουγάλδε, ο οποίος έχει χειρουργηθεί στο γόνατο και βρίσκεται σε περίοδο αποκατάστασης.

Όλοι οι υπόλοιποι βρίσκονται στη διάθεση του Δημητρούλια, δίχως απρόοπτα και νέους τραυματισμούς στην ομάδα.

Η αποστολή αποτελείται από τους: Μπάουερ, Kοσάνοβιτς, Παπαδιουνσίου, Τζηράς, Νικολαΐδης, Κεδέρης, Μυλωνάς, Καλόμοιρος, Φλορίδο, Χιμένεθ, Δομπρής, Μπουνέτσ, Ρέινα, Αραμπατζής, Λέμος, Αραπακόπουλος.

Advertisement