Πολύ πιθανό το σενάριο ο 25χρονος διεθνής Πολωνός να επιστρέψει στη δράση κόντρα στον Βόλο, δείχνοντας πως πατάει καλά στις προπονήσεις.
Απορίες γεννήθηκαν στον φίλαθλο κόσμο της ΑΕΚ σχετικά με την… αφάνεια στον οποία έχει περάσει ο Νταμνιάν Σιμάνσκι.
Ο 25χρονος, παρ’ ότι παίρνει θέση στις αποστολές, είτε δεν χρησιμοποιείται από τον Μάσιμο Καρέρα, είτε «κόβεται» την τελευταία στιγμή.
Εντύπωση, που δεν θα έπρεπε να υπάρχει αν αναλογιστεί κανείς το μεγάλο διάστημα απουσίας από τις προπονήσεις, αλλά και το αρχικό χρονοδιάγραμμα που είχε εκπονήσει το ιατρικό επιτελείο της ΑΕΚ.
Ο Σιμάνσκι πέρασε την πόρτα του χειρουργείου στις 20 Αυγούστου, με τις εκτιμήσεις να αναθεωρούνται και να υπολογίζεται η επιστροφή του μετά από ένα διάστημα τριών μηνών, περί τα τέλη Νοεμβρίου δηλαδή.
Ο Πολωνός κατάφερε να επιστρέψει νωρίτερα από το αναμενόμενο και να βρεθεί στις προπονήσεις από τις 31 Οκτωβρίου. Ωστόσο το διάστημα αποχής ήταν τόσο που καθιστούσε αδύνατη την απευθείας ενεργοποίησή του στους αγώνες.
Αυτό αναμένεται να συμβεί κόντρα στον Βόλο, την ερχόμενη Δευτέρα (21/12). Ο Σιμάνσκι όπως όλα δείχνουν θα πάρει χρόνο συμμετοχής, πιθανότερο ως αλλαγή.
Χρειάζεται μεγάλη προσοχή η επιστροφή του στη δράση, καθώς απείχε αρκετά από τα επίπεδα φυσικής κατάστασης που απαιτούνταν, όμως φαίνεται πως ήρθε η ώρα του.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ
Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News
Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook
Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram
Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube
Βρείτε το AEK1924 στο TikTok
Ακολούθησε το AEK1924 στο X
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement