
Με εντολή του διοικητικού ηγέτη της ΑΕΚ, οι εργασίες για την ολική ανακατασκευή του αγωνιστικού χώρου στο ΟΑΚΑ, αναμένεται να ξεκινήσουν ακόμα και σήμερα.
Η δυσαρέσκεια των ανθρώπων της Ένωσης για την κατάσταση που βρέθηκε χθες (16/12) βράδυ ο αγωνιστικό χώρος του γηπέδου, μετουσιώνεται σε πράξεις.
Έτσι, η πιθανότητα αλλαγής έδρας στο ερχόμενο παιχνίδι με τον Βόλο, είναι κάτι παραπάνω από ορατό σενάριο, πλέον και οι διαδικασίες έχουν ήδη ξεκινήσει.
Μάλιστα, φαίνεται πως ο Δημήτρης Μελισσανίδης δεν θέλει να παραμένει… μέρα παραπάνω αυτό το χάλι στο γήπεδο του Ολυμπιακού Σταδίου, τονίζοντας να ξηλωθεί ακόμα και σήμερα το τερέν.
Οι εργασίες αναμένεται να ξεκινήσουν άμεσα και έτσι το ΑΕΚ – Βόλος οδεύει προς Ριζούπολη, όπως ενημερωθήκατε πρώτοι μέσα από το ΑΕΚ1924.
Παράπονα προς τους διαιτητές έκαναν οι άνθρωποι της ΑΕΚ, καθώς ο ακραίος οπισθοφύλακας του Ολυμπιακού, χτύπησε αντιαθλητικά τον Λιβάι Γκαρσία στην έναρξη του αγώνα.
Από την αρχή της αναμέτρησης, τα φάουλ και τα σφυρίγματα ήταν αρκετά, γεγονός που δεν άφηνε το παιχνίδι να αποκτήσει ρυθμό, σε συνδυασμό με τον κάκιστο αγωνιστικό χώρο.
Σε μία από τις πρώτες φάσεις του ντέρμπι, ο Λιβάι Γκαρσία κερδίζει κατά κράτος τον Χοσέ Χολέμπας, έχοντας βάλει πανέξυπνα το κορμί του για να αποκτήσει την κατοχή της μπάλας.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement