Ο Πορτογάλος χαφ με δηλώσεις του στο συνδρομητικό κανάλι, ξεκαθάρισε για την σύγκρουση μέσα στα αποδυτήρια της Ριζούπολης, ότι γίνεται εκεί, μένει εκεί και πρόσθεσε ότι ακόμα και αν υπάρχουν προβλήματα λύνονται μέσα στα αποδυτήρια.
Αναλυτικά όσα είπε ο Νέλσον Ολιβέιρα στη κάμερα της Nova:
“Ότι συμβαίνει στα αποδυτήρια πρέπει να μένει εκεί. Ακόμα και αν υπάρχουν προβλήματα αυτά λύνονται μέσα στα αποδυτήρια. Συμβαίνει παντού. Ανήκει στο παρελθόν. Λέγοντας όλα αυτά σε καμία περίπτωση δεν λέω ότι συνέβη κάτι, αλλά ακόμα και αν συνέβαινε θα πρέπει να μένει στα αποδυτήρια, όπως σ’ όλες τις ομάδες του κόσμου”.
Για το ντέρμπι κόντρα στον Ολυμπιακό: “Εγώ το συγκεκριμένο παιχνίδι θέλω να το κερδίσω. Όπως όλοι μέσα στα αποδυτήρια θέλουμε να το κερδίσουμε. Το παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό δεν είναι μόνο οι τρεις βαθμοί είναι η χαρά που θέλουμε να δώσουμε στον κόσμο. Θέλουμε να δείξουμε και να αντιπροσωπεύσουμε επάξια αυτό που είναι η ΑΕΚ, οπότε εγώ προσωπικά αυτό που έχω να πω είναι ότι θέλω να το κερδίσω”.
Για το αν ο ίδιος, όσο και οι συμπαίκτες του είναι έτοιμοι να δώσουν απαντήσεις: “Αυτό πρέπει να υπάρχει όχι μόνο στο συγκεκριμένο παιχνίδι, αλλά σε κάθε παιχνίδι. Πόσο μάλλον σε ένα παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό. Το πάθος πρέπει να υπάρχει 100%, διαφορετικά τα πράγματα γίνονται δύσκολα. Είναι υποχρεωτικό να γυαλίζει το μάτι μας”.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement