
Το γκολ της χρονιάς σημείωσε αναμφίβολα ο 23χρονος εξτρέμ της Ένωσης, κατά την χθεσινή (13/12) αναμέτρηση με τον Απόλλωνα Σμύνρης.
Μεγάλα πράγματα έκανε με την κιτρινόμαυρη στο στάδιο της Ριζούπολης, ο Λιβάι Γκαρσία, σημειώνοντας ένα γκολ και μία ασίστ.
Μην χάνεις νέα της ΑΕΚ. Ακολούθησε το
στην Google
ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΤΟ AEK1924 ΣΤΗΝ GOOGLE
Ωστόσο, το τέρμα που έκανε το 1-2 υπερ της ΑΕΚ, θέτει υποψηφιότητα για το καλύτερο γκολ της χρονιάς, προτού ακόμα φτάσουμε στα μισά.
Η απευθείας εκτέλεση κόρνερ, έπιασε στον… ύπνο την άμυνα και τον τερματοφύλακα του Απόλλωνα Σμύρνης και ο Γκαρσία πανηγύρισε ένα (τουλάχιστον) εντυπωσιακό τέρμα.
Αυτό κοινοποίησε και στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, γράφοντας «Μόνο ΑΕΚ» και λαμβάνοντας από κάτω αμέτρητη κιτρινόμαυρη αγάπη από τον φίλαθλο κόσμο της ομάδας.
Δείτε την ανάρτηση του Γκαρσία:
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.