14.12
17:02

Χιμένεθ: «Θέλω να κατακτήσω όλους τους τίτλους με την ΑΕΚ»

AEK1924.gr team
Χιμένεθ: «Θέλω να κατακτήσω όλους τους τίτλους με την ΑΕΚ»

Ο Ισπανός φόργουορντ της ΑΕΚ, μίλησε σε αθλητική ιστοσελίδα με θεματολογία το χάντμπολ, τονίζοντας ότι φέτος θέλει να κατακτήσει όλους τους τίτλους με την Ένωση.

Αναλυτικά όσα είπε ο Νάτσο Πλάθα Χιμένεθ στο greekhandball:

«Γνωρίζουμε πολλά για την αντίπαλό μας. Έχουν δυνατούς παίκτες. Θα πρέπει να παίξουμε επιθετικά και με ταχύτητα. Παράλληλα, θα πρέπει να δείξουμε μεγάλη φιλοδοξία, η οποία άλλωστε μας χαρακτηρίζει ως ομάδα. Στόχος μας είναι να προκριθούμε και θα τα δώσουμε όλα, ώστε να τα καταφέρουμε. Είμαι σίγουρος ότι μπορούμε να νικήσουμε την Πριστίνα».

Για την κατάσταση που επικρατεί λόγω του Covid-19:  «Η κατάσταση λόγω του Covid-19 μας έχει επηρεάσει όλους, σε μικρότερο ή μεγαλύτερο βαθμό. Ωστόσο, είμαστε πάντα έτοιμοι και πρόθυμοι να αγωνιστούμε, παρά το γεγονός πως για πολύ μεγάλο διάστημα ήμασταν εκτός δράσης. Ελπίζω να ξεκινήσει σύντομα και το Πρωτάθλημα της Handball Premier».

Για τους προσωπικούς στόχους: «Θέλω να κατακτήσω όλους τους τίτλους αυτή την σεζόν, συμπεριλαμβανομένου του ευρωπαϊκού, μέσα στο γήπεδο, για να αποδείξουμε ξανά ότι η ΑΕΚ είναι η καλύτερη ομάδα. Αισθάνομαι πολύ καλά στην Αθήνα, νιώθω σαν στο σπίτι μου. Περνάω καλά, επίσης, στην ΑΕΚ, είμαστε μια οικογένεια και αυτό αποτυπώνεσαι εντός του αγωνιστικού χώρου. Είμαι χαρούμενος στην Ελλάδα, αλλά θα ήθελα από το Κράτος και την ελληνική Ομοσπονδία χάντμπολ να δίνουν μεγαλύτερη προσοχή στο άθλημα».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement