
Μετά το θετικό κρούσμα κορωνοϊού που βρέθηκε χθες σε μέλος της ομάδας, τα επαναληπτικά τεστ ήταν όλα αρνητικά δίνοντας το “πράσινο φως” για να διεξαχθεί κανονικά ο αγώνας της Βασίλισσας με τον ΠΑΟΚ (17:00).
Την περασμένη Πέμπτη και ενόψει του σημερινού αγώνα με τον ΠΑΟΚ, η μπασκετική ΑΕΚ υποβλήθηκε σε τεστ για ανίχνευση κορωνοϊού, τα οποία υπέδειξαν ένα θετικό κρούσμα σε μέλος της ομάδας.
Οι άνθρωποι της ΑΕΚ, έσπευσαν και πήραν όλα τα μέτρα, βάζοντας σε καραντίνα το κρούσμα και προγραμμάτισαν νέα τεστ κορωνοϊού για να περάσει ξανά όλη η ομάδα, ώστε να διαπιστωθεί πως δεν υπάρχουν άλλα κρούσματα ενόψει και του σημερινού αγώνα.
Οι Κιτρινόμαυροι υποβλήθηκαν στα επαναληπτικά τεστ, με τα αποτελέσματα να είναι όλα αρνητικά και να δίνουν κανονικά το “πράσινο φως” για την διεξαγωγή του σημερινού αγώνα με τον ΠΑΟΚ, καθώς αν υπήρχαν κι’ άλλα κρούσματα μελών εντός της ομάδας, τότε θα υπήρχε κίνδυνος αναβολής του ματς.
Πλέον, με τα νέα αποτελέσματα να είναι αρνητικά, όλα βαίνουν καλώς στο κιτρινόμαυρο στρατόπεδο και δεν έχουν περαιτέρω προβλήματα με τον Covid-19, εκτός απ’ το χθεσινό θετικό κρούσμα που διαγνώστηκε.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement