04.12
15:08

Κρούσμα κορωνοϊού στην Βασίλισσα

AEK1924.gr team
Advertisement

Νέο θετικό κρούσμα κορωνοϊού βρέθηκε στο κιτρινόμαυρο στρατόπεδο μετά τον χθεσινό (03/12) έλεγχο που πραγματοποιήθηκε.

Δυστυχώς επιβεβαιώθηκαν οι φόβοι που υπήρχαν στο στρατόπεδο της ΑΕΚ, μετά την γνωστοποίηση πως ο Γιώργος Πατούλης ήταν θετικός στον ιό COVID-19.

Ο Περιφερειάρχης Αττικής βρέθηκε στην εθελοντική αιμοδοσία της Βασίλισσας προ λίγων ημερών και αργότερα μέσα στην ημέρα βγήκε θετικό το τεστ ανίχνευσης κορωνοϊού, στο οποίο είχε υποβληθεί.

Έτσι, δεν αποκλείεται το θετικό κρούσμα κορωνοϊού που εντοπίστηκε στην ΑΕΚ να σχετίζεται με το γεγονός αυτό, δίχως ωστόσο να έχει γίνει γνωστό αν πρόκειται για παίκτη ή άλλο μέλος της ομάδας.

Το κρούσμα τίθεται αυτομάτως σε κατ’ οίκον περιορισμό και θα ακολουθηθούν οι απαραίτητες διαδικασίας, όπως ορίζει το υγειονομικό πρωτόκολλο που ακολουθείται.

«Καμία επαφή παικτών και Πατούλη»

Από την πλευρά της η ΚΑΕ ΑΕΚ τονίζει πως ο έλεγχος αυτός ήταν προγραμματισμένος και δεν προέκυψε από την γνωστοποίηση του θετικού στον κορωνοϊό, Γιώργο Πατούλη.

Παράλληλα, κανένας παίκτης της ομάδας δεν ήρθε σε άμεση επαφή με τον Περιφερειάρχη Αττικής, επομένως δύσκολα μπορεί να υπάρξει συσχέτιση μεταξύ των δυο γεγονοτων.

 

Advertisement