Αλλαγές ανακοινώθηκαν από την ευρωπαϊκή διοργάνωση ενόψει της εφετινής σεζόν, στηριζόμενες στο πλάνο που ακολουθήθηκε κατά την περσινή περίοδο και με βάση τις δυσκολίες της πανδημίας.
Μια σημαντική αλλαγή ανακοίνωσε στο format της φετινής του διοργάνωσης το Basketball Champions League το απόγευμα της Πέμπτης (3/12), σε μια προσπάθεια να προσαρμοστεί στα δεδομένα και την κατάσταση που διαμορφώνει η πανδημία του κορωνοϊού σε όλη την Ευρώπη.
Συγκεκριμένα, οι δύο πρώτοι κάθε ομίλου της κανονικής περιόδου θα προκριθούν στα playoffs του Μαρτίου και του Απριλίου, τα οποία θα διεξαχθούν σε τέσσερις ομίλους των τεσσάρων, με έξι αγώνες δηλαδή για κάθε ομάδα (εντός κι εκτός έδρας απέναντι σε κάθε αντίπαλο).
Οι δύο πρώτες ομάδες του κάθε ομίλου θα προκριθούν στη συνέχεια στο Final Eight που θα γίνει την πρώτη εβδομάδα του Μαΐου, ένα “πείραμα” που πάρθηκε στην περσινή διοργάνωση και είχε απόλυτη επιτυχία.
Υπενθυμίζουμε πως μέχρι στιγμής η Βασίλισσας… τρέχει με το απόλυτο των νικών στους ομίλους της Α’ φάσης (3-0), έχοντας πάρει σημαντικό προβάδισμα πρόκρισης επί των αντιπάλων.
Δείτε την βαθμολογία της ΑΕΚ:
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ
Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News
Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook
Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram
Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube
Βρείτε το AEK1924 στο TikTok
Ακολούθησε το AEK1924 στο X
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement