01.12
15:32

Σκέψεις Ζήση για επιστροφή στην Εθνική!

AEK1924.gr team
Advertisement

Ο αρχηγός της ΑΕΚ αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να επιστρέψει στην Εθνική ομάδα, μετά και τις σκέψεις του Βασίλη Σπανούλη για επιστροφή.

Μετά τις χθεσινές δηλώσεις του Βασίλη Σπανούλη, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο να επιστρέψει στην Εθνική ομάδα για το Προολυμπιακό τουρνουά, φαίνεται πως υπάρχει και κάποιος άλλος απ’ τους εν’ ενεργεία αθλητές που κάνει τις ίδιες σκέψεις.

Συγκεκριμένα, ο Νίκος Ζήσης φαίνεται ανοιχτός στο ενδεχόμενο να επιστρέψει στην Εθνική ομάδα, μαζί με τον κουμπάρο του και δεν αποκλείει κανένα ενδεχόμενο πλέον για την επιστροφή τους.

«Μιλάμε με τον Βασίλη και γνωρίζω τις σκέψεις και τις επιθυμίες του. Είναι τόσο ανταγωνιστικός που ακόμη και τώρα δεν κάνει εκπτώσεις στους στόχους και στις φιλοδοξίες του. Εάν αποφασίσει να επιστρέψει στην Εθνική, δεν θα συμβιβαστεί με μια απλή παρουσία, αλλά θα κυνηγήσει τον υψηλότερο δυνατό στόχο» είναι κάποια απ’ τα λόγια του αρχηγού της ΑΕΚ και συνεχίζει λέγοντας, “το σκέπτομαι. Δεν το αποκλείω. Είμαι ανοικτός να γυρίσω και εγώ και να συμπράξω στην προσπάθεια πρόκρισης στους Ολυμπιακούς αγώνες”.

Όλα αυτά μόνο θετικά μπορούν να ακουστούν για την Εθνική ομάδα, που αν μη τι άλλο θα μπορέσει με τους υπόλοιπους αθλητές και τον σούπερ στα, Γιάννη Αντετονκούμπο να δώσει κάτι διαφορετικό στο προολυμπιακό τουρνουά.

Advertisement