01.12
09:35

Ινσούα: Απαιτείται σταθερότητα

Χάρης Κολχούρης
Advertisement

Ο Εμμάνουελ Ινσούα έκανε μια πολύ καλή εμφάνιση κόντρα στον Αστέρα, αλλά χρειάζεται κι άλλες ανάλογες παρουσίες για να κερδίσει φανέλα βασικού.

Η ΑΕΚ στην Τρίπολη εκτός από το τρίποντο, κέρδισε και παίκτες, οι οποίοι με την εμφάνιση τους, έδειξαν στον Καρέρα τις δυνατότητες τους. Μια από αυτές τις περιπτώσεις παικτών ήταν και ο Ινσούα.

Ο Αργεντινός μπακ έκανε μια πολύ καλή εμφάνιση, είχε σταθερά καλή παρουσία σε όλη την διάρκεια του αγώνα και συνέβαλε τα μέγιστα, τόσο ανασταλτικά, όσο και επιθετικά.

Ο Ινσούα αγωνιζόμενος στον Παναθηναϊκό «κέρδισε» το φίλαθλο κοινό της Ελλάδας και παράλληλα προσεγγίστηκε από τους έτερους μεγάλους του BIG-4 (Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ μπήκαν στο κόλπο της απόκτησης του).

Η έλευση του δημιούργησε ασφάλεια σε πρώτη φάση, καθώς κάλυπτε τα «θέλω» του Καρέρα, είχε τις καλύτερες συστάσεις, ενώ προτιμήθηκε έναντι του Μλαντένοβιτς λόγω (και) της γνώσης του Ελληνικού πρωταθλήματος.

Αντίθετα με τις προσδοκίες, ο 29χρονος περισσότερο προβλημάτισε με τα πεπραγμένα του, παρά ενθουσίασε. Μάλιστα, σε αρκετούς αγώνες ο Ινσούα δεν απέδωσε τα αναμενόμενα, γεγονός που προβλημάτισε το κιτρινόμαυρο σταφ.

Άλλωστε, η ποιότητα του και τα χαρακτηριστικά του είναι γνωστά, αλλά απαιτούν και σταθερότητα στην απόδοση του Αργεντινού, προκειμένου να βρει τα πατήματα του στον αγωνιστικό χώρο και να κερδίσει την φανέλα βασικού.

Advertisement