01.12
14:33

Έλληνας εκπρόσωπος του Χνίντ: «Νιώθει πολύ καλά στην ΑΕΚ και το μυαλό του είναι εκεί!»

AEK1924.gr team
Advertisement

Ο Έλληνας μάνατζερ του Νασίμ Χνίντ, μιλώντας ελληνική αθλητική ιστοσελίδα ξεκαθάρισε ότι το μυαλό του είναι στην ΑΕΚ και είναι πλήρως αφοσιωμένος, καθώς νιώθει καλά στην Ένωση, διώχνοντας κάθε υποψία φυγής.

Ο Αναστάσης Πιφέας, που είναι ο Έλληνας μάνατζερ του Τυνήσιου κεντρικού αμυντικού της ΑΕΚ, φιλοξενήθηκε από ελληνική αθλητική ιστοσελίδα, για να σχολιάσει τις δηλώσεις του άλλου εκπρόσωπου του παίκτη, για τάσεις φυγής απ’ την Ένωση, αλλά και για τα σενάρια που θέλουν την Άντερλεχτ να ενδιαφέρεται για τον ίδιο.

Ο Έλληνας εκπρόσωπος ήταν ξεκάθαρος ότι πρόκειται για σενάριο επιστημονικής φαντασίας αυτές οι φήμες, προσθέτοντας ότι ο παίκτης νιώθει πολύ καλά στην ΑΕΚ και είναι πλήρως αφοσιωμένος στα κιτρινόμαυρα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Έλληνας εκπρόσωπος του Νασίμ Χνίντ, Αναστάσης Πιφέας στο sdna:

«Ο Χνιντ νιώθει πολύ καλά στην ΑΕΚ. Ουδέποτε υπήρξε θέμα ανταλλαγής με τον Βράνιες μεταξύ ΑΕΚ και Άντερλεχτ. Πρόκειται κάτι περισσότερο από σενάριο επιστημονικής φαντασίας…

Ο Χνιντ είναι λογικό να θέλει να παίζει στην ΑΕΚ, κάτι που είναι σημαντικό για την εξέλιξή του καθώς και για την υποψηφιότητα του για μια θέση στην αποστολή της Εθνικής Τυνησίας εν όψει του Κόπα Άφρικα.

Από κει και πέρα δεν έχει δημιουργήσει ποτέ το παραμικρό πρόβλημα στον προπονητή ή σε κάποιον συμπαίκτη του.

Περιμένει τις ευκαιρίες του και πιστεύει ακράδαντα πως μέσα από την σκληρή δουλειά μπορεί να εξελιχθεί σε ηγέτη της άμυνας της ΑΕΚ.

Το μυαλό του είναι μόνο στην ΑΕΚ. Η ομάδα επένδυσε για να αποκτήσει τα δικαιώματά του και ο Χνιντ σέβεται απόλυτα το συμβόλαιό του».

Advertisement