30.11
13:32

Ντόπες Καρέρα: «Σήμερα είναι ο πόλεμος, πάμε έξω να το τελειώσουμε»

Κώστας Κοσικίδης
Advertisement

Ο Ιταλός τεχνικός θέλησε να ντοπάρει τους παίκτες του πριν απ την έναρξη του αγώνα με τον Αστέρα, αλλά και στο ημίχρονο για να φτάσουν προς τη νίκη.

Το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης ήταν ιδιαίτερα κρίσιμο για την ΑΕΚ, που ήθελε να αφήσει πίσω την ήττα με την Ζόρια και να επιστρέψει στις νίκες, κάτι που φάνηκε και απ την ομιλία του Μάσιμο Καρέρα πριν την έναρξη, αλλά και στο ημίχρονο του αγώνα.

Συγκεκριμένα, ο Ιταλός τεχνικός ήθελε να ντοπάρει τους παίκτες του, τονίζοντας τους ότι σήμερα είναι ο πόλεμος και όχι μια μάχη.

“Σήμερα δεν είναι μία μάχη! Σήμερα είναι ο πόλεμος! Είστε έτοιμοι να βγείτε έξω και να πολεμήσετε;» τους είπε χαρακτηριστικά με τους ποδοσφαιριστές να απαντούν όλοι μαζί έτοιμοι να πολεμήσουν για τη νίκη.

Η ΑΕΚ μπήκε δυνατά πραγματοποίησε ένα εξαιρετικό πρώτο ημίχρονο, αλλά πήγε στα αποδυτήρια με το 1-1, το οποίο έφερε απογοήτευση και “πάγωμα” στα αποδυτήρια της ομάδας.

Ο Καρέρα ήταν και πάλι αυτός που αφύπνισε τους παίκτες του και θέλησε να τους ντοπάρει εκ’ νέου, αφήνοντας πίσω το γκολ που δέχτηκαν λίγο πριν την λήξη του πρώτου ημιχρόνου.

«Παιδιά αυτό το ματς δεν γίνεται να μην το κερδίσουμε. Πάμε έξω να το τελειώσουμε», τους είπε χαρακτηριστικά με τις φωνές στα αποδυτήρια της ΑΕΚ να ακούγονται μέχρι έξω.

Η συνέχεια γνωστή, η Ένωση βγήκε αποφασισμένη και επικράτησε με 2-1 του Αστέρα και έφυγε με τους τρεις βαθμούς απ’ την Τρίπολη.

Advertisement