29.11
17:05

Ζιάβας: «Έχουμε δουλέψει αρκετά, ζούμε τις καλύτερες ημέρες στο futsal!»

AEK1924.gr team
Advertisement

Ο προπονητής της ΑΕΚ Futsal, Γιάννης Ζιάβας, μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου για την μεγάλη επιτυχία της ομάδας του και την πρόκριση στους “32” του Futsal Champions League, τονίζοντας ότι έχουν δουλέψει αρκετά όλο αυτό το διάστημα, ενώ πρόσθεσε ότι ζουν τις καλύτερες ημέρες στο futsal.

Αναλυτικά όσα είπε ο Γιάννης Ζιάβας στο aek.gr:

Αυτό που λέμε και με τα παιδιά είναι ότι στη χειρότερη περίοδο για την Ελλάδα, αλλά και για την υπόλοιπη Ευρώπη και τον κόσμο, εμείς ζούμε τις καλύτερες ημέρες στο futsal. Μία παρέα ερασιτεχνών, με πολύ πάθος και μεράκι για αυτό που κάνουμε, η διοίκηση, το τεχνικό τιμ, οι παίκτες, έχουμε βάλει την ψυχή μας και τον καλύτερό μας εαυτό και θέλω να πιστεύω ότι δεν είναι τυχαίο αυτό που βγαίνει προς τα έξω. Έχουμε κάνει την πρόοδό μας, έχουμε δουλέψει αρκετά. Είχαμε μελετήσει πολύ καλά τον αντίπαλο. Βρισκόμασταν σε μία συγκυρία τυχερή για εμάς, καθώς ο αντίπαλος δεν είχε παιχνίδια στα πόδια του από το Μάρτιο και μετά. Όμως είναι μία πολύ μεγάλη ομάδα. Είχαμε σοβαρές ελλείψεις, για να μπορούμε να σταθούμε ακόμα καλύτερα στο γήπεδο. Όμως εκμεταλλευτήκαμε στο απόλυτο τις ευκαιρίες που βγάλαμε. Η Araz είναι μία πολύ ποιοτική ομάδα στον 5ο παίκτη, κάτι που φάνηκε. Στις λεπτομέρειες κρίθηκε το παιχνίδι. Θεωρώ ότι μπορούσαμε να προκριθούμε στην κανονική διάρκεια και κομβικό σημείο ήταν η μη επίτευξη τέρματος στην αποβολή των Αζέρων. Η απειρία έφερε οπισθοχώρηση, αλλά θεωρώ ότι κάναμε μία πάρα πολύ καλή εμφάνιση, αντάξια του θεσμού στον οποίο αγωνιζόμαστε. Η ρουλέτα των πέναλτι ευνοεί λένε και τους τυχερούς. Όμως, το παιχνίδι δεν το “κλέψαμε”. Το παλέψαμε μέχρι τελευταίο δευτερόλεπτο“.

Για την επόμενη κλήρωση: “Σίγουρα θέλουμε την τύχη με το μέρος μας. Θα ήταν καλό να κληρωθούμε με έναν αντίπαλο στα μέτρα μας. Εύκολο αντίπαλο δεν θα βρούμε. Απλά θα θέλαμε έναν βατό αντίπαλο. Όμως, εμείς θα χαρούμε τη διαδρομή, θα προετοιμαστούμε και θα μελετήσουμε το παιχνίδι και τον αντίπαλο. Αυτό θα δώσει και όφελος στην Εθνική ομάδα, καθώς ένας κορμός της ομάδας θα είναι ενεργός“.

Advertisement