28.11
09:06

Όλα ανοιχτά για Λιβάι Γκαρσία

Νίκος Κλεισαρχάκης
Advertisement

Ο 23χρονος μεσοεπιθετικός της ΑΕΚ αναμένεται να επιστρέψει στην κιτρινόμαυρη αποστολή ενόψει του αυριανού (29/11) αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης. Εντυπωσιακός στις τελευταίες μετρήσεις.

Ο τραυματισμός του Λιβάι Γκαρσία ήρθε σε ένα σημείο που η απόδοση του εξτρέμ είχε πάρει την… πάνω βόλτα, βρίσκοντας πατήματα.

Από τις πρώτες μάλιστα εμφανίσεις του, ήταν ξεκάθαρες οι αρετές και το ταλέντο που διαθέτει. Αγωνιστικά στοιχεί που δημιουργούν ένα κράμα αθλητή που ξεχωρίζει.

Ο οργανισμός του αντέδρασε άριστα και με την φυσική του κατάσταση βοήθησαν ώστε να επιστρέψει στην δράση νωρίτερα από το αναμενόμενο, με βάσει την βαρύτητα της θλάσης που υπέστη.

Πλέον, η πόρτα της αποστολής είναι ορθάνοιχτη για τον Γκαρσία. Ο 23χρονος από το Τρινιντάντ και Τομπάκο πέρασε με απόλυτη επιτυχία τις τελευταίες μετρήσεις , αφήνοντας παραπάνω από ευχαριστημένους ιατρούς και γυμναστές.

Γι’ αυτό δεν αποκλείεται κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης να πάρει λεπτά συμμετοχής και να αρχίσει να βρίσκει εκ νέου αγωνιστικό ρυθμό, αλλά χωρίς ωστόσο να είναι κάτι σίγουρο. Κι’ αυτό γιατί η ΑΕΚ τον χρειάζεται, ειδικά από την στιγμή που βρίσκεται εν μέσω… Γολγοθά και οι άνθρωποι της ομάδας δεν θέλουν να πιέσουν καταστάσεις ενόψει των επόμενων αγωνιστικών.

Την τελική επιλογή για το αν θα μπει στην αποστολή για τον Αστέρα Τρίπολης ο Γκαρσία ή όχι, είναι ο Μάσιμο Καρέρα καθώς αν επιλέξει τον εξτρέμ στην αποστολή, τότε δεν αποκλείεται να πάρε λεπτά συμμετοχής στην επικίνδυνη εκτός έδρας αναμέτρηση, αλλά σε καμία περίπτωση ως βασικό, με όλα τα δεδομένα πλέον να είναι ανοιχτά.

Advertisement