25.11
14:10

Η Βασίλισσα ψάχνει να καλύψει τα κενά της – Προτεραιότητα ο ψηλός

AEK1924.gr team
Advertisement

Στην… γύρα βρίσκεται το επιτελείο της ΑΕΚ με στόχο να εντοπίσει παίκτες που θα μπορέσουν να καλύψουν τα κενά που έχουν προκύψει μεσούσης της σεζόν. Σε πρώτο πλάνο ο αντι-Σλότερ.

Δεν επαναπαύεται το κιτρινόμαυρο στρατόπεδο, παρά το αήττητο σερί που τρέχει η Βασίλισσα από την αρχή της σεζόν σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Ο τραυματισμός του Μάρκους Σλότερ, έκανε ακόμα πιο έντονη την κινητικότητα της ΑΕΚ στο μεταγραφικό παζάρι με στόχο να «καλύψει» τα κενά που υπάρχουν.

Φυσικά σε πρώτο πλάνο βρίσκεται η απόκτηση ενός σέντερ με τα στοιχεία του 36χρονου Αμερικανού, κάτι το οποίο είχε επισημάνει ο Ηλίας Παπαθεοδώρου, μέσα από δηλώσεις του.

Ο δύσκολος Μόουζες

Στο στόχαστρο της Βασίλισσας βρίσκεται ο άλλοτε άσος του Περιστερίου και νυν την Μπιλμπάο. Περίπτωση που αρέσει πολύ αλλά φέρει πολλές δυσκολίες.

Η σημαντικότερη είναι το παχυλό συμβόλαιο του ψηλού που… τρέχει στην χώρα των Βάσκων. Για να προχωρήσει η ΑΕΚ με την περίπτωσή του, θα πρέπει πρώτα να έρθει η αποδέσμευση από την ομάδα του.

«Μεταγραφή μόνο αν βρούμε παίκτη με τα χαρακτηριστικά του Σλότερ»

Ο Κίνγκσλεϊ Μόουζες δεν αποτελεί την μοναδική περίπτωση που εξετάζει το επιτελείο της ομάδας. Η αγορά «χτενίζεται» για την εξ’ εύρεση του ιδανικού παίκτη για την φροντ λάιν.

 

Advertisement