22.11
18:16

Ο Γαλανόπουλος δάκρυσε on air μιλώντας για την επιστροφή του

AEK1924.gr team
Advertisement

Η ΑΕΚ νίκησε 4-1 την ΑΕΛ για την 9η αγωνιστική της Super League Interwetten με τον Κώστα Γαλανόπουλο να επιστρέφει στα ματς πρωταθλήματος και με πανέμορφο γκολ να διαμορφώνει το τελικό σκορ

Ο Έλληνας μέσος λύγισε σε ζωντανή σύνδεση όταν μίλησε στη NOVA για το διάστημα της 11μηνης απουσίας του λόγω τραυματισμού και τους ανθρώπους που στάθηκαν δίπλα του σε αυτήν την περιπέτεια.

“Η αλήθεια είναι ότι ήταν ιδανική η επιστροφή μου. Είμαι χαρούμενος γιατί η ομάδα νίκησε, αλλά αυτό το γκολ μου δίνει ψυχολογία.

Ήταν δύσκολη περίοδος. Το δυσκολότερο κομμάτι ήταν ότι είχα αμφιβολία για το πότε θα γυρίσω, δεν είχα ξεκάθαρο πλάνο. Αυτό ήταν το πιο δύσκολο για μένα.

Ελπίζω να ακολουθήσουν κι άλλα γκολ. Στην αρχή ήμουν αισιόδοξος, αλλά επειδή και το πόδι πολλές φορές αντιδρούσε η διακύμανση της ψυχολογίας μου πήγαινε πάνω-κάτω Το χειρότερο ήταν όταν με ρωτούσαν πότε μπαίνεις και δεν ήξερα τι να του απαντήσω. Ρωτούσαν για το καλό μου, αλλά αυτή η ερώτηση μου άναβε τα λαμπάκια.

Στο κέντρο η ομάδα είναι υπερπλήρης. Ο προπονητής μπορεί να επιλέξει τον καλύτερο συνδυασμό. Τα τελευταία χρόνια ταλαιπωρούμασταν στο γκολ. Φέτος είναι η καλύτερη παραγωγική χρονιά της ΑΕΚ. Θελω να το αφιερώσω το γκολ σε έναν φίλο μου.

Νομίζω ότι εκτός από την οικογένειά μου, ήταν η κοπέλα μου εκεί όλο το διάστημα σε αυτό που πέρασα”, είπε ο Κώστας Γαλανόπουλος και λύγισε ξεσπώντας σε λυγμούς.

Advertisement