22.11
18:56

Γρηγορίου: «Κάναμε δώρο το δεύτερο γκολ»

AEK1924.gr team
Advertisement

Για «δώρο» της ΑΕΛ κόντρα στην ΑΕΚ στο δεύτερο γκολ της Ένωσης έκανε λόγο ο Μιχάλης Γρηγορίου

Ο τεχνικός των «βυσσινί» μετά το τέλος του ματς σημείωσε στην κάμερα της Nova: «Άλλο ένα παιχνίδι στο όποιο κάναμε δώρο στον αντίπαλο. Όταν φτάνεις το ματς στα ίσα στο 67′ και χωρίς να υπάρχει ουσιαστικός λόγος κάνουμε δώρο το δεύτερο γκολ, η λογική λέει ότι δύσκολα θα επανέλθεις στο παιχνίδι. Αυτό που κρατάω είναι ότι η ομάδα μου έδειξε ότι για 72 λεπτά ήταν ανταγωνιστική. Βλέποντας κάποιος το σκορ θα νόμιζε ότι η ΑΕΚ έφτασε σε μία εύκολη νίκη αλλά δεν είναι έτσι τα πράγματα».

Για τα λάθη των παικτών του:

«Δεν είναι θέμα να διορθωθεί το μυαλό των παικτών. Είναι επαναλαμβανόμενα τα λάθη που κάνουμε. Εχουμε την ατυχία ότι τα λάθη μας γίνονται γκολ. Το λάθος είναι καθαρά ατομικό για κάθε παίκτη. Δεν είναι θέμα συνολικής δουλειάς. Ευελπιστώ στο μέλλον να περιορίσουμε τα δικά μας λάθη και να εκμεταλλευτούμε του αντιπάλου».

«Δεν προλάβαμε να κάνουμε τις αλλαγές. Κομβικό ήταν το δεύτερο γκολ της ΑΕΚ. Μετά και το τρίτο όλα τελείωσαν επί της ουσίας. Απόλυτα λογικό να μείνει ο Καρέρα στο τρίτο γκολ, γιατί έφυγε το άγχος. Εγω μένω στο δικό μας λάθος και στο 2-1»

Advertisement