21.11
14:15

Βόλος: Δύο κρούσματα κορωνοϊού

AEK1924.gr team
Advertisement

Ο Βόλος ανακοίνωσε ότι από τα 46 τεστ κορωνοϊού που διενεργήθηκαν, θετικοί ανιχνεύτηκαν ένας ποδοσφαιριστής και ένα μέλος του προσωπικού.

Το Σάββατο (21/11) το πρωί ο Βόλος εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία ενημερώνει για τα αποτελέσματα των 46 συνολικών τεστ κορωνοϊού που πραγματοποιήθηκαν στην ομάδα της Θεσσαλίας. Από αυτά ανιχνεύθηκαν δύο κρούσματα, ένας ποδοσφαιριστής και ένα μέλος του προσωπικού, οι οποίοι ακολουθούν το υγειονομικό πρωτόκολλο.

Πριν τη διακοπή της Super League Interwetten για τα ματς των Εθνικών ομάδων ο Βόλος ήταν μια από τις ομάδες που αντιμετώπισε μεγάλο θέμα με τον κορωνοϊό καθώς υπήρξαν 15 κρούσματα του ιού με δέκα εξ αυτών να είναι των ποδοσφαιριστών. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να αναβληθεί η αναμέτρηση της 8ης αγωνιστικής με τον Αστέρα Τρίπολης

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Βόλου:

“Στα καθιερωμένα τακτικά τεστ για τον κορονοϊό υποβλήθηκαν οι ποδοσφαιριστές του Βόλου καθώς και τα μέλη του τεχνικού και διοικητικού προσωπικού της ΠΑΕ, όπως επιτάσσει το υγειονομικό πρωτόκολλο.

Από τα 46 συνολικά τεστ, θετικοί στο κορονοϊό ανιχνεύτηκαν ένας ποδοσφαιριστής και ένα μέλος του προσωπικού, οι οποίοι ακολουθώντας πιστά το υγειονομικό πρωτόκολλο έχουν ήδη απομονωθεί και παραμένουν σε κατ’ οίκον περιορισμό”.

Πηγή: sport24.gr

Advertisement