21.11
11:38

Τσιρίλο: «Μαγική ατμόσφαιρα, δεν μπορώ να τη ξεχάσω»

AEK1924.gr team
Advertisement

Ο άλλοτε αμυντικός της ΑΕΚ, Μπρούνο Τσιρίλο, μίλησε για το βράδυ που επικράτησαν της Μίλαν, τονίζοντας ότι ήταν μια μαγική ατμόσφαιρα που δεν μπορεί να τη ξεχάσει και τρελάθηκε όταν είδε την μπάλα να μπαίνει γκολ.

Αναλυτικά όσα είπε ο Μπρούνο Τσιρίλο στην Ώρα των Σπορ:

Για το τι θυμάται πιο έντομα από εκείνο το παιχνίδι: «Σίγουρα, η ατμόσφαιρα ήταν μαγική. Τη θυμάμαι πολύ καλά. Ήταν πραγματικά απίστευτη και δεν μπορώ να τη ξεχάσω. Έπειτα, θυμάμαι τη χαρά που νιώσαμε για το κλαμπ και τους οπαδούς μας, αλλά και τα λεπτά που τελείωνε το ματς και περιμέναμε τον διαιτητή να σφυρίξει!»

Για το πόσο ιδιαίτερο ήταν για τον ίδιο η νίκη επί των «ροσονέρι»: «Για εμάς, ήταν… ειδικό παιχνίδι, καθώς στην Ιταλία είναι οι οικογένειες μας και οι φίλοι μας, που έβλεπαν το ματς. Συνεπώς, ήμασταν διπλά χαρούμενοι».

Για το αν πίστευε μέσα του ότι η «Ένωση» μπορούσε να κρατήσει το 1-0 μέχρι το τέλος του αγώνα: «Όταν είδα την μπάλα να μπαίνει γκολ… τρελάθηκα! Μέσα μου ήλπιζα να κρατήσουμε το σκορ μέχρι το τέλος. Δεν ήθελα τίποτα άλλο. Μόνο να νικήσουμε το παιχνίδι, γιατί είμαι Ιταλός».

Advertisement