
Δικαίωση για την επιμονή των ανθρώπων της ΑΕΚ προς τα αρμόδια όργανα, με τους αθλητές να επιστρέφουν στις προπονήσεις ενόψει Champions League.
Σήμερα (18/11) οι Κιτρινόμαυροι επέστρεψαν σε ρυθμό προπονήσεων και η προετοιμασία για τον αγώνα κόντρα στην Αράζ, ξεκίνησε!
Μην χάνεις νέα της ΑΕΚ. Ακολούθησε το
στην Google
ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΤΟ AEK1924 ΣΤΗΝ GOOGLE
Έπειτα από επίμονες προσπάθειες των ανθρώπων της ΑΕΚ, η σχετική άδεια από την ΓΓΑ εκδόθηκε και το πράσινο φως άναψε για το κιτρινόμαυρο στρατόπεδο.
Οι παίκτες της Ένωσης, τέθηκαν εκ νέου στην διάθεση του Γιάννη Ζιάβα και των συνεργατών του, έχοντας 10 μέρες περιθώριο να προετοιμαστούν κατάλληλα για τον προκριματικό αγώνα του Champions League.
Υπενθυμίζεται πως η αναμέτρηση θα δοθεί στο κλειστό γήπεδο «ΔΑΪΣ», χωρίς την παρουσία κόσμου, με τη νίκη-πρόκριση να είναι ο στόχος της ΑΕΚ.