18.11
15:18

«Ανοιχτό» των Τσιντώτα – Γκαρσία

Κώστας Κοσικίδης
Advertisement

Δίχως βιασύνη για αποφάσεις εμφανίζεται ο Μάσιμο Καρέρα στις δυο περιπτώσεις ποδοσφαιριστών ενόψει του αγώνα (22/11) με την Λάρισα. Τελευταία στιγμή για Τσιντώτα και του Γκαρσία θέλει… προσοχή.

Η αναμέτρηση με την Λάρισα αναμένεται να σημάνει την επιστροφή ποδοσφαιριστών στις διαθέσιμες επιλογές του Μάσιμο Καρέρα και ως εκ τούτου, στην αγωνιστική δράση.

Υπάρχουν όμως και περιπτώσεις που αναμένεται να αποφασιστούν την τελευταία στιγμή η παρουσία τους στην αποστολή για τον Κυριακάτικο αγώνα, σύμφωνα με πληροφορίες.

Από την μία ο Παναγιώτης Τσιντώτας, ο οποίος τραυματίστηκε στο δάχτυλο του δεξιού χεριού του. Παρά τις (αρκετές) πιθανότητες να αναλάβει δράση ο Αθανασιάδης, η συμμετοχή του «Τσιντώ» δεν έχει… καεί ακόμα.

Πανέτοιμος ο Αθανασιάδης ενόψει Λάρισας!

Τόσο ο ίδιος ο τερματοφύλακας, όσο και το ιατρικό επιτελείο θα αφήσουν να αποφασιστεί την τελευταία στιγμή η παρουσία του ή όχι κόντρα στην ΑΕΛ, θέλοντας να εξαντλήσει κάθε πιθανότητα να δώσει το «παρών».

Από την άλλη, ο Λιβάι Γκαρσία έχει επιστρέψει σε κανονικούς ρυθμούς και προπονείται μαζί με την ομάδα στο 100%. Παράλληλα όμως, ακολουθεί και ειδικό πρόγραμμα ενδυνάμωσης, θέλοντας να επαλειφθεί η πιθανότητα υποτροπής.

Επιστροφή με… προσοχή για τον Γκαρσία!

Επομένως και ο 22χρονος από το Τρινιντάντ και Τομπάκο δεν πρέπει να θεωρείται δεδομένος για την ερχόμενη αναμέτρηση πρωταθλήματος.

Πρόκειται για δυο περιπτώσεις που χρίζουν προσοχής, με τον Καρέρα ωστόσο να διαθέτει δυνατές επιλογές σε περίπτωση που τελικώς μείνουν εκτός.

Advertisement