
Μάχη με τον χρόνο δίνει ο Τσιντώτας, έτσι ώστε να είναι 100% για την αναμέτρηση με την ΑΕΛ, μετά τον μικρο-τραυματισμό που απέσπασε στο δεξί χέρι.
Καρδιοχτύπησαν άπαντες κατά την χθεσινή (14/11) προπόνηση της ΑΕΚ καθώς ο Έλληνας πορτιέρο της ομάδας χτύπησε στο δάχτυλο.
Οι… παλμοί επανήλθαν όμως, όταν το ιατρικό επιτελείο ανακοίνωσε πως δεν πρόκειται για κάτι σοβαρό και ο Τσιντώτας δεν θα έπρεπε να ανησυχεί.
Ο τραυματισμός εντοπίζεται στο μικρό δάχτυλο του δεξιού χεριού, με τους γιατρούς της Ένωσης να παρεμβαίνουν άμεσα ώστε και αποφεύχθηκαν τα χειρότερα, τοποθετώντας μονάχα τρία ράμματα.
Αυτό όμως δεν σημαίνει πως ο 27χρονος είναι δεδομένος για τον αγώνα με την Λάρισα. Η αναμέτρηση της άλλης Κυριακής (22/11) έχει ένα ερωτηματικό ακόμα για την ΑΕΚ, που ακούει στο όνομα του Παναγιώτη Τσιντώτα.
Η μάχη με τον χρόνο έχει αρχίσει και άπαντες είναι αισιόδοξοι πως στο τέλος ο Έλληνας γκολκίπερ θα δώσει το «παρών».
Σε αντίθετη περίπτωση, ο Γιώργος Αθανασιάδης είναι πανέτοιμος για το δικό του επίσημο ντεμπούτο με τα κιτρινόμαυρα, στον 2ο χρόνο παρουσίας του στην ΑΕΚ.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement