13.11
22:29

Μία αγωνιστική τιμωρία στον Ζοσέ Μουρίνιο!

AEK1924.gr team
Μία αγωνιστική τιμωρία στον Ζοσέ Μουρίνιο!

Η πειθαρχική επιτροπή της UEFA τιμώρησε με ποινή αποκλεισμού ενός αγώνα τον Ζοσέ Μουρίνιο για την καθυστερημένη έναρξη του αγώνα της Τότεναμ με την Αντβέρπ για το Europa League.

Χωρίς τον Ζοσέ Μουρίνιο τον πάγκο της θα αγωνιστεί η Τότεναμ στο προσεχές παιχνίδι του Europa League απέναντι στην Αντβέρπο. Η πειθαρχική επιτροπή της UEFA τιμώρησε τον Πορτογάλο τεχνικό με ποινή αποκλεισμού ενός παιχνιδιού και τους Λονδρέζους με πρόστιμο 25.000 ευρώ για την καθυστερημένη έναρξη του αγώνα με την Αντβέρπ στο Βέλγιο.

Μην χάνεις νέα της ΑΕΚ. Ακολούθησε το στην Google

Google ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΤΟ AEK1924 ΣΤΗΝ GOOGLE

Ο special one κρίθηκε ένοχος για αυτή την καθυστέρηση στην ώρα έναρξης και η ευρωπαϊκή ομοσπονδία που είναι αμείλικτη σε τέτοιου είδους θέματα αποφάσισε να τιμωρήσει αυστηρά τον Πορτογάλο τεχνικό.

Advertisement