13.11
18:31

Ενοχλήσεις ο Αουγκούστο

AEK1924.gr team
Ενοχλήσεις ο Αουγκούστο
Advertisement

Ο Ντόουγκλας Αουγκούστο ένιωσε ενοχλήσεις στον προσαγωγό και η κατάσταση του θα αξιολογηθεί τις επόμενες ημέρες. Βγήκε στο γήπεδο ο Γιαννούλης.

Με ένα απρόοπτο ολοκληρώθηκε η σημερινή (13/11) προπόνηση του ΠΑΟΚ. Ο Ντόουγκλας Αουγκούστο αποχώρησε από το τελευταίο κομμάτι της καθώς αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον προσαγωγό.

Η κατάσταση του Βραζιλιάνου θα αξιολογηθεί στην αυριανή (14/11) προπόνηση που είναι προγραμματισμένη να γίνει το πρωί στις εγκαταστάσεις του Δικεφάλου στη Νέα Μεσημβρία.

Ο Δημήτρης Γιαννούλης συνεχίζει κανονικά την αποθεραπεία του και βγήκε στο γήπεδο, ενώ ο Ενέα Μιχάι κάνει στην Ιταλία το πρώτο κομμάτι της θεραπείας του μετά την επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε.

“Οι άξονες δουλειάς είναι δύο κατά τη διάρκεια της διακοπής: αφενός η διατήρηση της φυσικής κατάστασης της ομάδας σε υψηλό επίπεδο και αφετέρου η αφομοίωση των νέων δεδομένων που έφερε η αλλαγή στο τεχνικό επιτελείο.

Χωρίς τους διεθνείς Τζόλη , Μιχαηλίδη , Κούτσια , Τσιγγάρα , Ίνγκασον , Ουαγκέ και Τσόλακ αλλά με διάθεση και όρεξη για δουλειά το αγωνιστικό τμήμα συγκεντρώθηκε το πρωί της Παρασκευής (13.11) στη Νέα Μεσημβρία.

Αφού πραγματοποιήθηκε ένας ακόμα προγραμματισμένος έλεγχος για Covid-19, όπως ορίζουν τα υγειονομικά πρωτόκολλα που ακολουθεί η ομάδα, παίκτες και τεχνικό επιτελείο σήκωσαν μανίκια.

Το πρόγραμμα ξεκίνησε με δρομικές ασκήσεις, rondo και παιχνίδια με μπάλα. Στη συνέχεια οι παίκτες χωρίστηκαν σε τρία γκρουπ και δούλεψαν αρχικά σε μικρό χώρο και στη συνέχεια σε μεγαλύτερο πάνω στην κυκλοφορία της μπάλας, την ανάπτυξη και τις μεταβάσεις από άμυνα σε επίθεση και το αντίθετο.

Ο Ντόουγκλας Αουγκούστο δεν συμμετείχε στο τελευταίο κομμάτι της προπόνησης καθώς ένιωσε μικρές ενοχλήσεις στον προσαγωγό. Η κατάσταση του Βραζιλιάνου μέσου θα αξιολογηθεί τις επόμενες μέρες.

Ο Δημήτρης Γιαννούλης βγήκε στο γήπεδο για πρώτη φορά μετά τον τραυματισμό του και δούλεψε ατομικά, ενώ ατομικό πρόγραμμα υψηλής έντασης έκανε κι ο Λέο Ζαμπά , ο οποίος βρίσκεται σε φάση επανένταξης σε κανονικούς ρυθμούς μετά την περιπέτειά του με τον κορονοϊό.

Τέλος ο Ενέα Μιχάι συνεχίζει το πρώτο στάδιο αποθεραπείας μετά την επέμβαση στο γόνατο στην Ιταλία.

Το Σάββατο (14.11) ο Δικέφαλος θα προπονηθεί στις 11:30 τη Νέα Μεσημβρία”, αναφέρει η ενημέρωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News

Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook

Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram

Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube

Βρείτε το AEK1924 στο TikTok

Ακολούθησε το AEK1924 στο X

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement

 

-->